Майже як iPhone: Samsung додасть плавності в анімації власного Android-інтерфейсу One UI

13:57, 10.06.2022

Ще кілька років тому тільки лінивий не лаяв Samsung за глюки та гальма її власної системи. Але потім світ з'явилася One UI, яка відразу приємно здивувала багатьох.

Не дивно, що корейський ІТ-гігант продовжує допрацьовувати успішний продукт. Так, наприклад, інсайдери повідомили, що Samsung активно працює над покращенням швидкості та плавності навігації в системі.

Йдеться про майбутню One UI 5, яка, найімовірніше, базуватиметься на новітньому Android 13. За словами джерел, компанія планує розкрити весь потенціал плавності 90 і 120 Гц дисплеїв.

Досягти вона цього має намір у тому числі за рахунок позбавлення провалів кадрів і тремтіння частоти кадрів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Google випустила стабільну Android 13Google випустила стабільну Android 1312:55 10.06.2022

    Компанія Google випустила третю загальнодоступну бета-версію Android 13 і заявила, що вона досягла стабільної стадії. Це означає, що Google тепер буде вносити лише останні штрихи аж до остаточного релізу Android 13.

  • Минимально жизнеспособный продукт (MVP): что это, для чего нужен и в чем преимуществаМинимально жизнеспособный продукт (MVP): что это, для чего нужен и в чем преимущества10:10 10.06.2022

    Известно, что примерно 90% всех стартапов закрываются в первый же год. В большинстве случаях причиной провала становится отсутствие спроса на товар или услугу. Получается, что месяцы и годы работы над созданием и совершенствованием бизнес-идеи уходят насмарку.

  • Курсы по Photoshop и Illustrator в Киеве. Куда обратиться и зачем?!Курсы по Photoshop и Illustrator в Киеве. Куда обратиться и зачем?!23:29 07.06.2022

    Задумались о смене профессии или углублении знаний в существующей? Не хотите больше ходить на работу вне вашего дома и решили перейти на удаленный формат? Готовы перейти на цифровую специальность и выполнять задания от заказчиков со всего мира?


купить телефон в Одесі, Україна