Microsoft додає ігри PC Game Pass до сервісу Nvidia GeForce Now

00:09, 13.06.2023

Microsoft пообіцяла додати ігри PC Game Pass у потоковий сервіс Nvidia GeForce Now. Сара Бонд, голова відділу створення Xbox, оголосила про це на закритому брифінгу для ЗМІ Xbox у Лос-Анджелесі в неділю.

"Ви зможете грати у свій каталог PC Game Pass на всіх пристроях, підтримуваних Nvidia GeForce Now", - заявила Сара Бонд. "У найближчі місяці ви отримаєте доступ до каталогу PC Game Pass на будь-якому пристрої з GeForce Now, наприклад, на слабких ПК, Mac, Chromebook, мобільних пристроях, телевізорах і так далі", - додав Джо Скребельс, головний редактор Xbox Wire.

Передплатники GeForce Now зможуть "транслювати обрані комп'ютерні ігри з бібліотеки", тобто список буде обмежений. Nvidia раніше заявляла, що підтримка Microsoft Store в GeForce Now "стане доступною в найближчі місяці".

Уся ця робота є частиною нового партнерства між Microsoft і Nvidia, у рамках якого ігри Xbox для ПК переходять у GeForce Now. Раніше цього року Microsoft уклала 10-річну угоду з Nvidia про ліцензування ігор Xbox для ПК для GeForce Now.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна