«Мобільна турбота» від lifecell - це можливість замовити додаткові послуги іншому абоненту

14:23, 23.05.2022

Кожне «Я в нормі» від батьків, дітей чи бабусі з дідусем — на вагу золота. Ми завжди цінували родинні зв'язки, проте лише зараз справді зрозуміли, що сім'я — це найважливіше!

Послуга «Мобільна турбота» — це можливість замовити додаткові хвилини, ГБ або навіть сплатити пакет послуг для іншого абонента зі свого мобільного рахунку.

Скористатись послугою можна:

  • через додаток «Мій lifecell» https://j9my2.app.goo.gl/REaJ (переходьте за посиланням зі смартфона). У застосунку ви також зможете додати до 15 номерів рідних (тільки для абонентів lifecell), щоб мати можливість відстежувати залишок коштів, хвилин та ГБ на мобільному рахунку та бачити строк дії тарифних пакетів послуг.
  • на сторінці послуги: https://bit.ly/3G4ADqC

Залишайтесь на зв’язку з найближчими!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • «Доступний роумінг» Vodafone діє тепер у 32 країнах«Доступний роумінг» Vodafone діє тепер у 32 країнах14:07 23.05.2022

    Vodafone Україна, що входить до складу NEQSOL Holding (Азербайджан), розширила географію послуги «Доступний роумінг» і додала ще п’ять країн: США, Канаду, Ізраїль, Швейцарію та Азербайджан.

  • Vodafone відновив роботу всіх базових станцій Чорнобильської зониVodafone відновив роботу всіх базових станцій Чорнобильської зони16:19 21.05.2022

    Vodafone звітує про відновлення роботи об’єктів зв'язку на Київщині, Чернігівщині та Херсонщині. Інженери компанії запустили в ефір всі базові станціях на території Чорнобильської зони, зв’язок відновлений також в районі РЛС Дуга.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 18 травня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 18 травня 2022 року02:52 19.05.2022

    Відновлено надання ІР-послуг для абонентів населених пунктів Нова Каховка, Берислав, Горностаївка, Верхній Рогачик Херсонщини. В цілому інтернет доступний у 65% населених пунктах області, де є мережа оператора.


купить телефон в Одесі, Україна