Vodafone відновив роботу всіх базових станцій Чорнобильської зони

16:19, 21.05.2022

Vodafone звітує про відновлення роботи об’єктів зв'язку на Київщині, Чернігівщині та Херсонщині.

Інженери компанії запустили в ефір всі базові станціях на території Чорнобильської зони, зв’язок відновлений також в районі РЛС Дуга.

Vodafone продовжує підсилювати зв’язок у звільнених населених пунктах Київщини. Так, за минулий тиждень проведені відновлювальні роботи у Ворзелі, де тепер працює 100% мережі. Запущені в роботу додаткові базові станції в Ірпені (+2 БС), Бучі (+1 БС), Макарові (+1 БС), Димері (+1 БС).

Наразі В Київській області вже відновлено понад 95% мережі.

На Чернігівщині відновлено роботу мережі у селах Новий Білоус Чернігівського району та Блистова Менського району.

У Херсонській області відновлено роботу двох базових станцій у смт Нововоронцовка.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 18 травня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 18 травня 2022 року02:52 19.05.2022

    Відновлено надання ІР-послуг для абонентів населених пунктів Нова Каховка, Берислав, Горностаївка, Верхній Рогачик Херсонщини. В цілому інтернет доступний у 65% населених пунктах області, де є мережа оператора.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 17 травня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 17 травня 2022 року13:47 17.05.2022

    Аварійно-ремонтні бригади працюють 24/7, щоб абоненти мали змогу користуватися інтернетом і телефонією. У Миколаївській області усунуто наслідки районної аварії на волоконно-оптичній лінії зв’язку та відновлено послуги міської та міжнародної телефонії для абонентів області, інтернет-послуги доступні у 94% населених пунктів області, де є мережі оператора.

  • Послуга ТВМаркет від lifecell - безлімітний інтернет-трафік на контент від ТБ/OTT УкраїниПослуга ТВМаркет від lifecell - безлімітний інтернет-трафік на контент від ТБ/OTT України13:02 17.05.2022

    Послуга ТВМаркет — це безлімітний* інтернет-трафік на контент від улюблених постачальників послуг ТБ/OTT України. Обирайте свою підписку у ТВМаркеті та отримайте доступ до телеканалів з контентом на будь-який смак.


купить телефон в Одесі, Україна