Стан роботи мережі Укртелеком на 17 травня 2022 року

13:47, 17.05.2022

Аварійно-ремонтні бригади працюють 24/7, щоб абоненти мали змогу користуватися інтернетом і телефонією.

  • У Миколаївській області усунуто наслідки районної аварії на волоконно-оптичній лінії зв’язку та відновлено послуги міської та міжнародної телефонії для абонентів області,  інтернет-послуги доступні у 94% населених пунктів області, де є мережі оператора.
  • У Закарпатській області фахівці відновили вихід на екстрену службу «104» для всіх абонентів міста Ужгород та району, який було втрачено через викрадення зловмисниками телефонного кабелю. Інженери проклали майже 70 метрів нового кабелю, замість викраденого та змонтували додаткові муфти. А для того, щоб мешканці Закарпаття могли телефонувати на номер екстреної служби, поки тривали ремонтні роботи, було організовано переадресацію дзвінків.
  • У Полтавській та Чернівецькій областях фіксувалися незначні збої в роботі послуг через аварійні відключення РЕМ. Наразі зовнішнє живлення обладнання відновлено. Перепрошуємо абонентів за можливі незручності, фахівці роблять усе можливе, аби забезпечити населення послугами зв’язку.

Критична інфраструктура та інтернет-мережа Укртелекому працюють. Послуги інтернет-доступу надаються у 86% населених пунктів, підключених до мережі оператора, і доступні у всіх областях, крім Луганської.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна