Архів новин за 17 травня 2022 года

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 17 травня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 17 травня 2022 року17 травня 2022

    Аварійно-ремонтні бригади працюють 24/7, щоб абоненти мали змогу користуватися інтернетом і телефонією. У Миколаївській області усунуто наслідки районної аварії на волоконно-оптичній лінії зв’язку та відновлено послуги міської та міжнародної телефонії для абонентів області, інтернет-послуги доступні у 94% населених пунктів області, де є мережі оператора.

  • Смартфон Vivo T2 зі 120-Гц екраном та чіпом Snapdragon 870 дебютує 23 травняСмартфон Vivo T2 зі 120-Гц екраном та чіпом Snapdragon 870 дебютує 23 травня17 травня 2022

    Китайська компанія Vivo оприлюднила серію тизерів, які говорять про швидкий вихід смартфона середнього рівня з позначенням T2. В основу пристрою ляжуть апаратна платформа Qualcomm та операційна система OriginOS Ocean на базі Android 12.

  • ПриватБанк допоможе українцям підтримати Україну з-за кордонуПриватБанк допоможе українцям підтримати Україну з-за кордону17 травня 2022

    Українці, які через війну зараз змушені перебувати за кордоном, мають нагоду підтримати Україну та наблизити нашу перемогу, просто розраховуючись картками ПриватБанку за покупки у будь-якій країні світу.

  • Honor 70 уже на подходе. Опубликован первый официальный тизерHonor 70 уже на подходе. Опубликован первый официальный тизер17 травня 2022

    Слухи об активно готовящихся к выпуску смартфонах Honor 70 обрели первое официальное подтверждение в виде видеотизера, опубликованного на официальной страничке компании в социальной сети Weibo. Традиционно для первого тизера, он малоинформативен.

  • Пристрої Apple криміналізують у штаті ОгайоПристрої Apple криміналізують у штаті Огайо17 травня 2022

    Коли Apple випустила мітки AirTag, вона позиціонувала їх як засіб відстеження своїх речей. Проте брелоки почали використовувати для шпигунства за людьми. Повідомляється, що у зв'язку з цим Палата представників Огайо внесла законопроект, який означає переслідування за допомогою AirTags злочинним діянням.

  • Послуга ТВМаркет від lifecell - безлімітний інтернет-трафік на контент від ТБ/OTT УкраїниПослуга ТВМаркет від lifecell - безлімітний інтернет-трафік на контент від ТБ/OTT України17 травня 2022

    Послуга ТВМаркет — це безлімітний* інтернет-трафік на контент від улюблених постачальників послуг ТБ/OTT України. Обирайте свою підписку у ТВМаркеті та отримайте доступ до телеканалів з контентом на будь-який смак.

  • Чутки: приквел Mafia розповість про становлення одного з ключових персонажів першої частиниЧутки: приквел Mafia розповість про становлення одного з ключових персонажів першої частини17 травня 2022

    Ведучий подкасту XboxEra Нік Бейкер (Nick Baker), також відомий під псевдонімом Shpeshal Nick, у рамках недавнього випуску поділився нібито інсайдерськими відомостями про наступну частину серії кримінальних бойовиків Mafia.

  • Samsung передумала виробляти власні електромобіліSamsung передумала виробляти власні електромобілі17 травня 2022

    У мережі з'явилася інформація про зміну планів усередині Samsung. Судячи з них, компанія більше не зацікавлена ​​у випуску власного електромобіля.

  • Во что можно играть на Покердоме?Во что можно играть на Покердоме?17 травня 2022

    Для любителей онлайн игр рекомендуется посетить сайт Покердом, на котором представлен большой выбор развлечений на любой вкус. Это интересная площадка, которая подарит каждому приятные эмоции азарта.

  • У світі понад 500 млн користувачів смартфонів XiaomiУ світі понад 500 млн користувачів смартфонів Xiaomi17 травня 2022

    За даними аналітичної компанії Counterpoint Research, у світі налічується вже понад 500 млн користувачів смартфонів китайської компанії Xiaomi, яка приєдналася до клубу, де вже знаходяться Samsung та Apple.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 16 травня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 16 травня 2022 року17 травня 2022

    Мережа Укртелекому в цілому працює стабільно. Послуги інтернет-доступу надаються у 86% населених пунктів, підключених до мережі оператора, і доступні у всіх областях, крім Луганської.

  • В iPhone 15 могут отказаться от слота для карты SIMВ iPhone 15 могут отказаться от слота для карты SIM17 травня 2022

    Согласно многочисленным слухам, смартфоны линейки iPhone 15 могут стать первыми моделями Apple, в которых компания откажется от слота для обычных карт SIM. То есть они полностью перейдут на eSIM.



купить телефон в Одесі, Україна