Чутки: приквел Mafia розповість про становлення одного з ключових персонажів першої частини

12:58, 17.05.2022

Ведучий подкасту XboxEra Нік Бейкер (Nick Baker), також відомий під псевдонімом Shpeshal Nick, у рамках недавнього випуску поділився нібито інсайдерськими відомостями про наступну частину серії кримінальних бойовиків Mafia.

Нагадаємо, про старт розробки нової Mafia у студії Hangar 13 з посиланням на свої джерела на початку травня розповів портал Kotaku. Гра отримала кодову назву Nero і позиціонується як приквел до основної трилогії.

За словами Бейкера, події Nero розгорнуться в Сицилії на стику XIX і XX століть, а головна роль нової історії буде відведена Енніо Сальєрі — дону злочинного клану, до якого приєднується головний герой першої Mafia.

Бейкер також заявив, що ще й до становлення дона Сальєрі сюжет розповість про пригоди його сім'ї. Крім того, гра нібито стане більш лінійною, ніж Mafia 3, і в цьому аспекті нагадуватиме перші дві частини.

За непідтвердженою інформацією, технологія Nero знаходиться на ранньому етапі. Проект створюється на Unreal Engine 5 і поки що офіційно не анонсований. Коли чекати на реліз, невідомо.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна