«Виживання нового покоління у відкритому світі»: нові подробиці та концепт-арти «Дюни» від Funcom

16:49, 16.05.2022

Компанія Funcom ще в 2019 році оголосила про створення проектів за мотивами «Дюни» Френка Герберта (Frank Herbert). Один із них буде у жанрі виживання. І тепер стало відомо, що проект запропонує гравцям відкритий світ. В даний час Funcom активно набирає співробітників для розробки своєї Дюни.

Заява на офіційному сайті: «З 90-х Funcom відточувала свою майстерність, створюючи незабутні враження від захоплюючих всесвітів і досягаючи тривалого успіху в таких іграх, як Conan Exiles. Зібравши команду досвідчених розробників із більш ніж 30 країн, ми тепер шукаємо нові голоси, щоб додати їх до нашого найамбітнішого проекту, дія якого відбувається на Арракісі».

Funcom додала, що проект є «грою на виживання нового покоління з відкритим світом», зважаючи на все, певною мірою схожим на Conan Exiles. Крім того, на сайті було виявлено нові концепт-арти. Проект розробляється разом із німецькою студією Nukklear Digital Minds. Це буде вже друга гра від Funcom з франшизи "Дюни" після 4X-стратегій в реальному часі Dune: Spice Wars, яка вийшла в ранньому доступі на Steam на початку цього року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна