Інсайдер назвав точну дату презентації Call of Duty: Modern Warfare 2

13:39, 16.05.2022

Перевірений інсайдер Том Хендерсон (Tom Henderson) у своєму матеріалі для порталу eXputer уточнив дату дебютної презентації військового шутера Call of Duty: Modern Warfare 2 від Activision Blizzard та студії Infinity Ward.

Нагадаємо, на початку травня Хендерсон із посиланням на кількох інформаторів повідомив, що анонсуючий трейлер сіквела Call of Duty: Modern Warfare представлять у червні. Інсайдер TheGhostOfHope стверджував, що ролик опублікують 2-го числа.

Як повідомив Хендерсон, з того часу джерела розповіли йому, що анонс Call of Duty: Modern Warfare 2 заплановано на 8 червня. За кілька днів до уточнення інсайдер натякнув на дату у Twitter.

В оригінальній версії матеріалу на eXputer Хендерсон запевняв, що геймплей сюжетної кампанії "Call of Duty: Modern Warfare" покажуть на "заході замість E3". Ймовірно, мова йде про цифровий фестиваль Summer Game Fest 2022.

Реліз Call of Duty: Modern Warfare 2 очікується у жовтні-листопаді поточного року на ПК та консолях. За непідтвердженою інформацією, розрахований на багато користувачів режим нового проекту представлять у серпні.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна