Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids Sparks of Hope та Skull & Bones вийдуть не раніше жовтня

22:43, 12.05.2022

Французьке видавництво Ubisoft у рамках звіту за минулий фінансовий рік уточнило терміни виходу кількох своїх преміальних ігор та анонсувало міжнародний реліз Rabbids: Adventure Party.

Як стало відомо зі звіту, пригодницький екшен від першої особи Avatar: Frontiers of Pandora, тактична стратегія Mario + Rabbids Sparks of Hope та піратський бойовик Skull & Bones досі заявлені на поточний фінансовий рік (до квітня 2023 року).

Під час конференц-дзвінка фінансовий директор Ubisoft Фредерік Дуге (Frederick Duguet) уточнив, що всі три перелічені ігри надійдуть у продаж у другій половині звітного періоду, що починається 1 жовтня поточного року.

Що стосується Rabbids: Adventure Party, то ексклюзивна для китайського регіону пригода вийде на Заході під назвою Rabbids: Party of Legends. Відбудеться це до 30 червня на PS4, Xbox One, Nintendo Switch та в Google Stadia.

Avatar: Frontiers of Pandora заявлена ??для PC, PS5, Xbox Series X та S, Mario + Rabbids Sparks of Hope планується до випуску ексклюзивно на Nintendo Switch, а Skull & Bones поки що підтверджена для PC, PS4 та Xbox One.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна