Футбольна серія FIFA від Electronic Arts дійсно змінить назву на EA Sports FC, але лише з 2023 року

10:38, 12.05.2022

Після кількох місяців чуток і витоків інформації американське видавництво Electronic Arts офіційно підтвердило швидке перейменування своєї серії футбольних симуляторів FIFA - з 2023 франшизи будуть називатися EA Sports FC.

Як і було обіцяно, розрив відносин із ФІФА не вплине на отримані Electronic Arts від інших своїх партнерів футбольні ліцензії: понад 19 тис. спортсменів, понад 700 команд, 100 стадіонів та 30 ліг.

Крім того, в EA Sports FC залишаться знайомі з ігор FIFA режими: кар'єра, Ultimate Team, Pro Clubs та Volta Football. Додатковими подробицями майбутньої футбольної серії Electronic Arts поділиться влітку 2023 року.

EA називає EA Sports FC символом змін (у перспективі) та новою незалежною платформою, яка надасть компанії можливості для інновацій, творчості та розвитку.

Втім, перед закінченням договору з ФІФА (випливає в грудні) видавництво має намір випустити FIFA 23 - неодмінно найкращу і широку з ігор серії, що існували коли-небудь.

У компанії прагнуть того, щоб наступна FIFA могла запропонувати користувачам «більше функцій, режимів гри, контенту чемпіонату світу, клубів, ліг, змагань та гравців, ніж будь-яка попередня FIFA».

«Ми існуємо, щоб створювати майбутнє світу футболу – віртуальний чи реальний, цифровий чи фізичний, все це – футбол. Дякуємо за вашу постійну підтримку», — подякувала шанувальникам Electronic Arts наостанок.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна