У світі понад 500 млн користувачів смартфонів Xiaomi

12:09, 17.05.2022

За даними аналітичної компанії Counterpoint Research, у світі налічується вже понад 500 млн користувачів смартфонів китайської компанії Xiaomi, яка приєдналася до клубу, де вже знаходяться Samsung та Apple.

Теоретично велика база користувачів Xiaomi може сприяти подальшому розвитку бренду компанії, якщо продукти відповідають очікуванням або перевершують їх. Також це може дати Xiaomi більше можливостей для монетизації трафіку на своїх смартфонах та дозволити компанії ефективно продавати пристрої Інтернету речей, навушники, розумний годинник та інші гаджети.

2021 став для компанії дуже успішним - користувачі активно купували смартфони. Успішна глобальна експансія Xiaomi особливо помітна в Індії та Європі, де компанія увійшла до трійки найбільших OEM-виробників у першому кварталі 2022 року. В Індії вона лідирує, займаючи 23% ринку, а у Китаї розташувалася на п'ятому місці.

Середній дохід на одного користувача (ARPU) Xiaomi в Китаї є набагато вищим, ніж на інших регіональних ринках, при цьому ARPU для смартфонів преміум-класу вищий, ніж для смартфонів нижчого рівня. Це частково пояснює стратегічну важливість китайського сегменту ринку смартфонів преміум-класу, хоча попит нині видається слабким. Додатковий прибуток і доходи від китайських користувачів смартфонів преміум-класу можуть допомогти Xiaomi надалі субсидувати закордонні канали продажів, виходити в нові країни та проводити глобальні маркетингові кампанії.

За даними Xiaomi, понад 80% доходів від інтернет-послуг надходить із Китаю, при цьому основний внесок робить реклама.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • В iPhone 15 могут отказаться от слота для карты SIMВ iPhone 15 могут отказаться от слота для карты SIM11:29 17.05.2022

    Согласно многочисленным слухам, смартфоны линейки iPhone 15 могут стать первыми моделями Apple, в которых компания откажется от слота для обычных карт SIM. То есть они полностью перейдут на eSIM.

  • Бу IphoneБу Iphone21:16 16.05.2022

    Все мы слышали: "нечто не вечно", это относится к мобильным телефонам чуть ли не в первую очередь. Телефон рано или поздно ломается, разбивается или просто перестаёт работать по тем или иным причинам.

  • Samsung готовит смартфон Galaxy M13 5G с 50-Мп камеройSamsung готовит смартфон Galaxy M13 5G с 50-Мп камерой20:58 16.05.2022

    В распоряжении интернет-источников оказалась информация о характеристиках нового смартфона Samsung серии М. Речь идёт об аппарате, который, как ожидается, поступит на коммерческий рынок под названием Galaxy M13 5G.


купить телефон в Одесі, Україна