Мрія геймера смартфон REDMAGIC 9 Pro – вже в АЛЛО

08:58, 16.04.2024

В АЛЛО стартував продаж надпотужних ігрових смартфонів – REDMAGIC 9 Pro (16+512 ГБ) Cyclone та REDMAGIC 9 Pro (12+256 ГБ) Sleet. Перші покупці флагманів можуть скористатися спеціальними пропозиціями: отримати новинку з вигодою 4 000 гривень – за неймовірною ціною від 32 999 гривень, а ще в разі придбання новинки до 28 квітня взяти участь у розіграші п’яти навушників REDMAGIC E-sports TWS Earpods, здатних підсилити ігровий досвід.

Обидві конфігурації REDMAGIC 9 Pro, представлені в АЛЛО, мають одні з найкращих характеристик серед ігрових смартфонів і пропонують новий стандарт продуктивності та безпрецедентну автономність. Топовий дисплей, потужний процесор останнього покоління, вдосконалена система охолодження, ємний акумулятор, незвичайний дизайн та інші інновації виводять геймінг на вищий рівень.

Новий рівень гри

Унікальність дизайну REDMAGIC 9 Pro підкреслюють ультратонке та стильне покриття, витончена задня панель з міцного скла без виступу для камери та алюмінієва рамка. Ергономічна форма флагмана зручна для використання під час ігор та турнірів з мобільного геймінгу. Новинка працює на базі надпотужного чипсета Snapdragon 8 Gen 3 із оновленою системою охолодження ICE 13.0 Magic Cooling System з випарною камерою площею 10 182 мм?. REDMAGIC 9 Pro демонструє стабільну продуктивність без жодних падінь частоти кадрів після 60 хвилин гри. Ємність батареї становить 6500 мАг, завдяки чому флагман здатний працювати в режимі очікування на одному заряді до 56 годин поспіль – це найкраща в галузі продуктивність акумулятора. Високопотужна зарядка на 80 Вт відновить заряд за 35 хвилин.

                                                                             

У REDMAGIC 9 Pro 6,8-дюймовий безрамковий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+ (1116?2480 пікселів), динамічною частотою оновлення 1-120 Гц, максимальною яскравістю до 1600 ніт та частотою ШІМ 2160 Гц. Дисплей BOE Q9+ захищено від механічних впливів та пошкоджень ультраміцним склом Corning Gorilla Glass 5. Флагман пропонує бездоганну якість звуку завдяки двом динамікам 1115K і п’ятьом магнітним звуковим блокам. Новинка отримала дві камери на 50 Мп – основну з сенсором Samsung GN5 1/1.57 та ультраширококутну, а також вперше в історії REDMAGIC оптичну систему антитремтіння OIS для вишуканих ширококутних знімків і більшої чіткості зображень.

REDMAGIC 9 Pro доступний у чорному (16+512 ГБ) та чорному прозорому (12+256 ГБ) кольорах, має 3,5-мм роз’єм для навушників та працює під керуванням операційної системи REDMAGIC OS 9.0 на базі Android 14. З інших особливостей флагмана – сканер відбитків пальців та NFC-модуль.

В комплекті зі смартфоном йдуть прозорий чохол, скріпка для SIM, адаптер живлення, кабель USB Type-C та гарантійний талон на 12 місяців. Максимально доповнить можливості ігрового флагмана незамінний геймерський аксесуар – футуристичні навушники REDMAGIC E-sports TWS Earpods, що працюють на базі потужного чипсета від Qualcomm. Кожному покупцеві новинки буде нараховано кешбек за програмою лояльності АЛЛО Гроші на ще вигідніші наступні покупки.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна