Смартфон Pixel 8A показався на зображенні в чотирьох кольорах, включно з яскраво-зеленим

02:37, 15.04.2024

У Мережі з'явилося офіційне маркетингове зображення смартфона Google Pixel 8A, чутки про який вже кілька місяців курсують в інтернеті. Як очікується, новинку представлять на конференції для розробників Google I/O, яка відбудеться 14 травня.

Якщо опубліковане ресурсом Android Headlines фото відповідає дійсності, смартфон Pixel 8A буде доступний у чотирьох кольорах: чорному, світло-кремовому, синьому і яскраво-зеленому. Останній - більш насичений зелений, ніж приглушений м'ятний, який Google додала в колірні варіанти Pixel 8 раніше цього року.

З чуток, смартфон Pixel 8A отримає екран з діагоналлю 6,1 дюйма, що трохи менше, ніж у Pixel 8, який має 6,2-дисплей, хоча поки невідомо, яку частоту він буде підтримувати - 90 Гц або 120 Гц. Судячи з фото, рамки, що облямовують екран Pixel 8A, ширші, ніж у моделей Pixel 8 і 8 Pro, особливо внизу. Також повідомляється, що, як і Pixel 8 з 8 Pro, він буде оснащений процесором Google Tensor G3, виконаним за 4-нм техпроцесом Samsung.

Також джерела стверджують, що Pixel 8A може стати останнім представником серії Pixel A. Як очікується, цього року Google випустить три версії Pixel 9: Pixel 9, Pixel 9 Pro і Pixel 9 Pro XL, що відрізняються розміром екрана і цінами. Крім того, очікується вихід моделі Pixel Fold 2. Тому потреби у випуску моделі Pixel 9A, найімовірніше, не буде.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна