На продаж виставили прототип смартфона Black Shark 6

12:43, 11.03.2023

У Китаї на майданчику Youxianyu на продаж виставили прототип не представленого ігрового смартфону Black Shark 6. За апарат з продірявленою кришкою (це нормально для тестового екземпляра, в комплект входить ще одна кришка, але теж дірява), 12 ГБ ОЗУ та 512 ГБ флеш-пам'яті просять 565 доларів.

Телефон працює під JOYUI 13 на базі MIUI 13, у головному модулі основної камери встановлений 64-мегапіксельний датчик Sony IMX686, підтримується заряджання потужністю 120 Вт. Також апарату приписують процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, екран з роздільною здатністю 2К та акумулятор ємністю 5000 мАг.

Найцікавіше, що поки незрозуміло, чи взагалі буде серійний Black Shark 6. Ще минулого року глава Xiaomi China Лю Вейбінг (Lu Weibing) висловився на тему того, що Snapdragon 8 Gen 2 убила ігрові телефони – у тому сенсі, що продуктивність будь-якого флагмана особливо не відрізняється від продуктивності вузькоспеціалізованої ігрової моделі, а якщо так, то й сенсу в ігрових смартфонах більше немає. З того часу в Мережі ходять різні чутки про те, бути Black Shark 6 чи не бути. Але поки що немає чітких свідчень того, що апарат дійсно побачить світ як серійна модель, а не прототип.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна