Навушники Apple AirPods Max, які оновлюватимуться наприкінці наступного року, задовольнятимуться старим чипом H1

22:22, 30.10.2023

Колумніст Bloomberg Марк Гурман (Mark Gurman) уже зазначав минулого тижня, що в найближчі кілька років компанія Apple оновить сімейства навушників, які випускає, але про зміни характеристик найбільших з них - AirPods Max - повідомив вельми скупо. Крім появи порту USB-C, ніяких нововведень для цих навушників не заявлено, а це значить, що вони, за прикладом AirPods Pro 2, не отримають більш сучасний чип H2.

Нагадаємо, що впровадження порту USB-C орієнтоване на відповідність актуальної лінійки продукції Apple вимогам Євросоюзу до уніфікації зарядних пристроїв. Крім того, для Apple AirPods Max заявлено нові кольори корпусу, але для продукту, що виходить наприкінці наступного року, перелік змін доволі скупий. Компактні Apple AirPods Pro другого покоління отримали новий чип H2 восени цього року, і за наступний рік компанія цілком могла б впровадити його і в AirPods Max, але якщо цього не станеться, то залишиться лише припустити, що навушники накладного типу до числа пріоритетних лінійок продукції просто не належать.

Прийнято вважати, що саме наявність чіпа H2 у поєднанні з оновленням операційної системи iOS 17 наділяє бездротові навушники AirPods Pro другого покоління підтримкою нових функцій у сфері активного шумозаглушення, а також здатністю активувати запити до голосового асистента Siri через однойменне кодове слово. Утім, Гурман зберігає за Apple право вносити зміни до своїх планів щодо оновлення AirPods Max, тож упродовж найближчих дванадцяти місяців багато чого може бути переглянуто.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Недорогие смартфоны realme 12 Pro и 12 Pro+ получат «телевики»Недорогие смартфоны realme 12 Pro и 12 Pro+ получат «телевики»15:14 30.10.2023

    В последние годы стало нормой отсутствие «телевика» даже в базовых версиях флагманов, не то что у среднебюджетных смартфонов. Однако, возможно, компания Realme решится изменить ситуацию.

  • Vivo X100 на Dimensity 9300 уничтожил Xiaomi 14 Pro в AnTuTuVivo X100 на Dimensity 9300 уничтожил Xiaomi 14 Pro в AnTuTu14:49 30.10.2023

    Новая однокристальная система Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 получилась по-настоящему мощной, но… недостаточно мощной, чтобы тягаться с новейшей Dimensity 9300. Это легко понять на примере теста Vivo X100 в AnTuTu.

  • Нарешті базові AirPods отримають шумозаглушенняНарешті базові AirPods отримають шумозаглушення12:58 27.10.2023

    Компанія Apple нарешті наділить свої найдоступніші бездротові навушники технологією активного шумозаглушення. Нові базові AirPods, як стверджує Bloomberg, вийдуть наступного року. Зовні вони будуть схожі на щось середнє між поточними AirPods і AirPods Pro.


купить телефон в Одесі, Україна