Не знайшов під ялинкою смартфон? Знайти ОРРО за акційними цінами

00:41, 03.01.2023

ОРРО AED Україна турбуються про українських споживачів та оголошують цінопад на низку смартфонів і TWS навушників ОРРО, зокрема й на моделі-бестселери. Відтак, з 2 по  15 січня за святковими цінами можна придбати смартфони ОРРО A16, ОРРО A55, ОРРО A54S та TWS навушники OPPO Enco X2.

ОРРО A16: професійний захист очей

Чудовим подарунком собі чи близьким стане ОРРО А16. Смартфон створений для користувачів, які цінують стильний дизайн і не шукають компромісів, коли йдеться про їхні щоденні потреби. OPPO A16 має великий 6,52-дюймовий дисплей оснащений технологією захисту очей, а ще гаджет може похвалитися 5000 мАг акумулятором. OPPO A16 оснащений 13 Мп основною камерою з 2 Мп боке камерою і 2 Мп макрокамерою. Фронтальна камера на 8 Мп дасть змогу робити чіткі селфі, а функція AI Б’ютифікації на фронтальній та основній камері підкреслить вашу природну красу. OPPO A16 із 3 ГБ RAM + 32 ГБ ROM обсягом пам’яті забезпечує достатньо місця для зберігання. А для тих, кому потрібне додаткове сховище, є можливість збільшити  його до 256 Гб за допомогою карти пам'яті.

Звичайна ціна: 5999 грн. Акційна ціна: 4999 грн.

ОРРО А55: ультрачітка камера та ультрапотужна продуктивність

Смартфон OPPO A55 може похвалитися великим 6,51-дюймовим дисплеєм та стильним 3D вигнутим дизайном. Крім того, гаджет оснащений потрійною AI HD  камерою, яка включає в себе основну 50 Мп АІ камеру, 2 Мп боке камеру і 2 Мп макрокамеру.  А ще - 16 Мп фронтальною селфі камерою з технологією AI Б’ютифікації. ОРРО А55 оснащений потужним 5000 мАг акумулятором і 18 Вт швидкою зарядкою,  яка може зарядити телефон на 33% лише за 30 хвилин. OPPO A55 (4 ГБ RAM і 64 ГБ RОM) розроблений на основі ColorOS 11.1, що гарантує  безперебійну роботу гаджета, безпеку ваших  даних та плавне з’єднання з низькою затримкою.  Від дизайну до функцій безпеки ОРРО А55 дає вам саме те, що ви хочете отримати від смартфона: високу якість, зручність і готовність будь-якої миті приступити до виконання завдань.

Звичайна ціна: 8599 грн. Акційна ціна: 6999 грн.

OPPO A54S: будь сильним. Будь  собою

OPPO A54s — смартфон бюджетного класу зі стильним дизайном. Для довготривалого перегляду мультимедійного контенту OPPO A54s пропонує 6.52 дюймовий HD+ дисплей з функцією турботи про очі та акумулятор на 5000 мАг, що підтримує AI зарядку вночі, яка запобігає надмірному заряджанню пристрою.

Для створення гарних світлин гаджет оснащений 50 Мп АІ потрійною та 8 Мп фронтальною камерами. Основна камера містить 2 Мп макрооб'єктив для фільмування дрібних предметів, а також 2Мп камеру глибини, яка дозволить розмити фон, щоб сфокусуватися на людині.
ОРРО A54s живиться від 8-ядерного процесора Helio G35 із тактовою частотою 2,3 ГГц,  що забезпечує плавну та швидку роботу пристроя.  

Звичайна ціна: 8999 грн. Акційна ціна: 7999 грн.

OPPO Enco X2: звучання поза уявленням

Ці TWS навушники з активним шумозаглушенням, двома випромінювачами SuperDBEE від Dynaudio та бінаунарною технологією запису Dolby Audio дивують надякісним звуком у компактному дизайні. Кожен навушник має легку вагу, зручну посадку та надійно фіксується у вусі, навіть при активних рухах.

OPPO Enco X2 ідеально підходять для прогулянок, спорту, запису голосу, прямих ефірів, спілкування та споживання контенту. Навушники підтримують швидку бездротову зарядку. Також швидка зарядка підтримується при традиційному дротовому заряджанні. Завдяки співпраці зі спеціалістами компанії Dynaudio, ця гарнітура вразить навіть вимогливих до звуку користувачів.

Звичайна ціна: 5999 грн. Акційна ціна: 5555 грн.

Доступність на ринку

Завітайте до магазинів наших партнерів: ALLO, Citrus, Comfy, Eldorado, Foxtrot, OPPOua.com, Rozetka та інших, щоб устигнути купити новенький смартфон чи навушники зі знижкою та потішити корисним подарунком своїх близьких!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна