Nintendo Switch 2 або Switch Pro на підході?

13:16, 12.05.2022

Схоже, що компанія Nintendo знаходиться на тому етапі, коли повністю заперечувати роботу над новою ігровою консоллю вже безглуздо. Нагадаємо, раніше в тій чи іншій формі компанія стверджувала, що не варто очікувати на наступницю Switch найближчим часом.

Але тепер риторика трохи змінилася. Спочатку в інтерв'ю Bloomberg глава компанії Шунтаро Фурукава (Shuntaro Furukawa) відмовився від коментарів щодо умовної Switch Pro або Switch 2. А пізніше під час раунду відповідей на запитання інвесторів визнав, що для Nintendo плавний перехід на нове покоління консолі викликає занепокоєння.

Питання про те, чи зможемо ми так само плавно перейти з Nintendo Switch на апаратне забезпечення наступного покоління, викликає у нас серйозне занепокоєння. На основі нашого досвіду роботи з Wii, Nintendo DS та іншим обладнанням, цілком ясно, що одна з основних перешкод полягає в тому, як легко перейти з одного обладнання на інше. Щоб знизити ризик, ми зосереджені на побудові довгострокових відносин з нашими клієнтами. Хоча ми продовжимо випуск нового програмного забезпечення для Nintendo Switch, ми також надаватимемо послуги, в яких також використовуються облікові записи Nintendo та інша інтелектуальна власність, не пов'язана з ігровим програмним забезпеченням. Ми маємо намір зробити це, щоб забезпечити довгостроковий вплив на наших клієнтів.

Таким чином, з цієї заяви не можна сказати про нову консоль нічого конкретного, але можна виділити низку аспектів. По-перше, Nintendo вперше прямо заговорила про наступницю Switch у такому ключі. По-друге, компанія з якихось причин переймається процесом переходу на нове покоління. Можливо, тому що нова приставка буде у рази продуктивнішою. По-третє, зважаючи на все, нова приставка буде саме продовжувачкою Switch, а не черговим повним переосмисленням консолі, і Nintendo намагатиметься залишити наявну екосистему.

Також Фурукава зазначив, що нещодавно компанія оприлюднила лише частину своїх планів на новий фінансовий рік, тобто, можливо, щось про нову консоль ми дізнаємось у найближчому майбутньому.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна