Nothing Phone (2a) отримає унікальну SoC, якої більше немає в жодного смартфона

10:30, 21.02.2024

Смартфону Nothing Phone (2a) різні джерела приписували SoC Dimensity 7200 Ultra. Вчора глава компанії заявив, що це невірно, а тепер сама Nothing розкрила карти.

Так, в основі новинки дійсно лежить не Dimensity 7200 Ultra, але і чутки були майже вірні. Серцем Phone (2a) послужить Dimensity 7200 Pro. Це платформа, створена MediaTek спільно з Nothing спеціально для нового смартфона. Всіх подробиць про неї поки немає, але подібні колаборації ми вже бачили, і зазвичай відмінностей у такій формально напівзамовленій SoC від звичайної версії практично не було.

Наприклад, відомо, що Dimensity 7200 Pro має два ядра Cortex-A715 і шість Cortex-A510. Рівно як і Ultra. 4-нанометровий техпроцес тут теж такий самий. Nothing каже, що нова платформа забезпечує на 18% більшу продуктивність, ніж у Phone (1), який спирався на Snapdragon 778G+, а енергоефективність нової SoC на 16% вища.  

Окремо Nothing представила технологію Smart Clean, що дозволяє смартфону регулярно очищати невпорядковані фрагменти файлів. Це нібито гарантує, що Phone (2a) працюватиме так само швидко, як і в перший день, навіть після багатьох років використання.

Нагадаємо, новий смартфон буде представлений 5 березня. 

Теги:Слухи

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна