Обмін лампочок у містах та селищах України. Масштабуємо послугу через Дію

21:17, 07.02.2023

Раніше програма була доступна лише в обласних центрах, а також в Кривому Розі, Краматорську та Покровську. Тепер обміняти лампочки можна у містах та селищах міського типу по всій країні. У Дніпропетровській та Донецькій областях послуга запрацює з 9 лютого. А до кінця місяця лампи отримають навіть найменші села.

Від початку запуску програми українці замовили понад 1,1 млн енергоощадних лампочок через Дію.

Найбільше обміняли ламп:

  • Київ — 230 тис. ламп
  • Дніпро — 130 тис. ламп
  • Львів — 94 тис. ламп
  • Харків — 91 тис. ламп

Кожен може замінити 5 старих робочих ламп на нові LED. Для цього подайте заяву про обмін у застосунку Дія та забирайте лампи у відділенні Укрпошти.

Зробіть свій внесок у збереження світла — замініть старі лампочки розжарювання на енергоощадні!

Програма підтримана Європейським Союзом у відповідь на заклик Президента Зеленського та реалізується Міністерство економіки України, Міністерством цифрової трансформації, АТ Укрпошта в усіх регіонах України (за виключенням тимчасово окупованих територій та Автономної Республіки Крим). Нова програма, фінансована ЄС, є складовою підтримки Європейським Союзом українського енергетичного фронту.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Чому не заряджається телефон — причини і що робити?Чому не заряджається телефон — причини і що робити?07:50 07.02.2023

    Сьогодні потрібно цінувати кожен момент, коли ви можете зарядити свій смартфон. Але що робити, якщо світло є, здається, кабель для смартфона справний, але зарядка все ще не йде? Таке може статися з абсолютно будь-яким пристроєм: і новеньким iPhone 14 Pro Max, і стильним Samsung, і зі стареньким телефоном на кнопках.

  • Тюнінг авто: ТОП-5 бажань автомобілістаТюнінг авто: ТОП-5 бажань автомобіліста20:11 05.02.2023

    Мабуть, кожен автовласник мріє про те, щоб модернізувати машину та виділитися на монотонній сірій дорозі. Здійснити бажання досить просто. Достатньо врахувати сучасні тенденції автомобільного тюнінгу та реалізувати їх на практиці.

  • Huawei створить першого цифрового робота для фармацевтичної промисловостіHuawei створить першого цифрового робота для фармацевтичної промисловості16:05 04.02.2023

    Huawei спільно з китайською національною фармацевтичною групою Sinopharm створить першого цифрового робота для фармацевтичної промисловості. Це нове досягнення китайського технологічного гіганта прискорить розвиток технологій цифрових роботів.


купить телефон в Одесі, Україна