Очікувані новинки смартфонів 2023: Топ-5

10:22, 28.03.2023

Щороку випускається безліч смартфонів від різних виробників. Всі вони мають свої переваги та недоліки. Більше того, зараз можна знайти чудові аналоги дорогим гаджетам з лінійок минулорічних флагманів за прийнятною ціною. Такий підхід дуже раціональний і завжди є розуміння, який вибрати смартфон наступним. Тому час дізнатися, на які гаджети будуть знижки наступного року. У 2023 році, незважаючи на те, що відбувається у світі, вийде та вже вийшла 5-ка смартфонів.

Найочікуваніші новинки смартфонів 2023

Є безліч смартфонів, які сьогодні радують своїх власників. Проте з кожним роком з'являються нові, вдосконалені та практичні моделі. 2023 року очікується вихід п'яти новинок, які підкорять серця мільйонів. Деякі пристрої вже є в продажі.

  1. Samsung Galaxy S23 Ultra. Смартфон із високоякісною основною камерою на 108 мп, а також 40-мегапіксельною передньою. Оперативна пам'ять у моделей 12 Гб, а внутрішній накопичувач від 128 ГБ.
  2. Samsung Galaxy S23. Цей смартфон має скляну задню панель, алюмінієву раму та лаконічний дизайн. При цьому основна камера, як і в попередній моделі на 108 Мп. Смартфон має захист від попадання вологи та пилу типу IP68.
  3. Huawei P60 Pro Plus. Це флагман. Задня камера має високу якість та 50 Мп. сенсор, а фронтальна на 32 Мп.
  4. Huawei P60 Pro. Модель від китайського виробника з 50 Мп камерою та підтримкою 3D фото. Об'єм оперативної пам'яті від 8 ГБ дозволить грати навіть у новітні шрги багато років наперед, а завдяки запасу внутрішньої пам'яті від 256 Мп, можна зберігати на пристрої велику кількість інформації.
  5. Xiaomi 13 і Xiaomi 13 Pro. Офіційно модель вже почала продаватись в Китаї і повинна скоро з’явитись в Україні.

Вище перераховані смартфони очікують користувачі по всьому світу. На деякі з них незабаром у мережі з'являться перші огляди з презентацій, завдяки яким дані смартфони можна буде побачити живою. А деякі пристрої вже можна придбати офіційно. У будь-якому випадку вони порадують користувачів своєю якістю і мають різну цінову категорію, завдяки чому можна підібрати найбільш підходящий для себе варіант.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини