Одружитися за кілька кліків можна буде в Дії

01:08, 03.04.2024

Уряд ухвалив Постанову щодо реєстрації шлюбу онлайн. Тепер українці одружуватимуться просто в застосунку. Це особливо важливо для пар, які через війну не можуть бути поруч.

Як працюватиме одруження в Дії?

У застосунку відправляєте заяву - працівник ДРАЦСу проводить церемонію одруження по відеозв?язку -  наречені підписують актовий запис про шлюб Дія.Підписом.

Клік-клік — і одружені. Перетворюємо ваші мрії на цифрову реальність!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Масові SMS-розсилки для бізнесу як джерело заявокМасові SMS-розсилки для бізнесу як джерело заявок16:23 02.04.2024

    Вони надходять навіть туди, де немає Інтернету. Люди отримують їх незалежно від того, чи користуються вони певною платформою, застосунком або соціальною мережею. Мова про старі добрі SMS-розсилки — один із маркетингових інструментів, який стимулює продажі.

  • Тренды и прогнозы на рынке мобильных приложений: разрабатывай качественно и раскручивайТренды и прогнозы на рынке мобильных приложений: разрабатывай качественно и раскручивай01:07 31.03.2024

    Рынок мобильных приложений показывает стремительный рост из года в год. Согласно прогнозам аналитиков, объем мирового рынка мобайл-приложений достигнет отметки, превышающей $450-500 млрд к концу этого года. Это стабильный рост на 15-20% в год.

  • Переваги використання Shopify Payments для онлайн-бізнесу в УкраїніПереваги використання Shopify Payments для онлайн-бізнесу в Україні08:51 28.03.2024

    В сучасному світі електронної комерції з передовими технологіями платіжна система є однією з найважливіших платформ для підтримки стабільного онлайн-бізнесу. Інтегроване рішення для обробки платежів, надане платформою електронної комерції Shopify — Shopify Payments, пропонує великі зручності для різних компаній.


купить телефон в Одесі, Україна