Офіційно: аддон Hot Wheels для Forza Horizon 5 потрапить на прилавки в липні

16:41, 13.06.2022

Слідом за недавнім витоком видавництво Xbox Game Studios та студія Playground Games у рамках трансляції Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 представили перший аддон для своєї гоночної аркади з відкритим світом Forza Horizon 5.

Розширення Hot Wheels принесе в Forza Horizon 5 контент за мотивами однойменної франшизи: шалений парк Horizon Hot Wheels у небі над Мексикою та 10 машин, включаючи надшвидку Hennessey Venom F5 та легендарну Hot Wheels Deora II.

Розробники Forza Horizon 5: Hot Wheels обіцяють "найшвидші і екстремальні заїзди в історії", а також понад 80 різних елементів трас для створення власних пригод Hot Wheels.

Як стало відомо, Forza Horizon 5: Hot Wheels надійде у продаж 19 липня для всіх цільових платформ основної гри. DLC входить у преміальне видання, комплект розширень та комплект розширень із преміального видання.

Forza Horizon 5 дебютувала в листопаді 2021 року на PC (Steam, Microsoft Store), Xbox One, Xbox Series X і S. Гра показала найкращий старт в історії Xbox Game Studios та сервісу Game Pass, а зараз привернула більше 20 млн користувачів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна