Огляд колонки Belkin з бездротовою зарядкою Devialet Soundform Elite - потужна та зручна акустика з ТОП звуком

12:24, 10.03.2023

Компанія Belkin пропонує безліч цікавих девайсів у сфері портативної електроніки та акустики, і одним із топових рішень є портативна акустика Belkin із бездротовою зарядкою Devialet Soundform Elite. Модель має цікаву та доступну у своєму сегменті ціну, а також багато фішок, які привертають увагу до цього пристрою: потужні динаміки, зарядка по Qi 10 Вт, 2 мікрофони віддаленого управління через голосового помічника.

Характеристики колонки Belkin+ Devialet Soundform Elite (G1S0001VFBLKRU)

  • Динаміки - 1 твіттер (драйвер 35 мм), 2 низькочастотні;
  • Частотний діапазон – 40 Гц – 20 000 Гц;
  • Габарити - 162 х 168,5 х 162 мм, вага - 1250 г;
  • Підключення — Bluetooth 5.0/Wi-Fi 802.11b/g/n/ac;
  • Бездротове заряджання 10 Вт за стандартом Qi.

Дизайн та Корпус

Портативна колонка доступна в одному кольорі – чорному. Форма корпусу – обрізаний овал. Смарт спікер Belkin + бездротова зарядка Devialet Soundform Elite зверху отримала майданчик для смартфонів, смарт-годинників та кейсів для навушників, які мають можливість заряджатися без проводів. Площина похила - це зручно.

За тканинною текстурою на боках ховаються твітери та низькочастотні динаміки — у компанії стверджують, що завдяки вибраній формі низькочастотних динаміків звук не спотворюється.
Кнопки сенсорні зверху. Завдяки ніжкам корпус стабільно стоїть і не рухається при вібраціях.

Підключення та звук

Колонка підтримує Bluetooth 5.0 та технологію Speaker Active Matching (SAM) для забезпечення ТОП звучання навіть із корпусу невеликих габаритів.

Низькі частоти забезпечують 2 драйвери по 70 мм сумарною потужністю 120 Вт, а також основний драйвер потужністю 30 Вт. Баси на максимум (особливо, враховуючи розмір колонки), не спотворюються. Що важливо, пристрій справляється з насиченими високими частотами, і взагалі звук залишає дуже приємні враження.

Мікрофони

Крім звуку динаміка, слід коротко згадати також звук мікрофона, який використовується для гучного зв'язку - якщо коротко, з ним все добре, і проблеми під час розмови навряд чи виникнуть. Співрозмовини не мали нарікань. Недарма інженерами передбачено відразу 2 мікрофони далекого поля дії.

Висновки та враження від колонки Belkin

Belkin + бездротову зарядку Devialet Soundform Elite можна назвати справді практичною і крутою акустикою. На думку редакції порталу Smartphone.ua, вона пропонує шикарну якість звуку, доступну ціну та майданчик зверху. На неї можна покласти смартфон і транслювати улюблену музику по Bluetooth, а одночасно з цим – заряджати свій iPhone, Samsung Galaxy S23 та будь-які інші гаджети, які підтримують підзарядку бездротовим каналом стандарту Qi.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини