OnePlus 12 показали на офіційних зображеннях у трьох кольорах із незначними змінами в дизайні

19:47, 27.11.2023

OnePlus опублікувала в соцмережі Weibo офіційні зображення флагманського смартфона OnePlus 12, який буде представлений 5 грудня в Китаї. Зовнішнім виглядом OnePlus 12 схожий на попередника, OnePlus 11. Дана публікація розкрила, що новинка буде випускатися в білому, чорному і зеленому кольорі.

Разом з тим у новій моделі перемикач звукових профілів (безшумний, вібрація і дзвінок), тепер розташований на лівому боці корпусу. За словами OnePlus, цей перемикач перенесли, щоб він не був на заваді роботі нової вбудованої антени, призначеної для підвищення якості сигналу і зменшення затримки під час потокової передачі ігор.

Як повідомляє Yahoo Tech HK, компанія раніше розкрила в Weibo деякі ключові характеристики OnePlus 12. Зокрема, підтвердилися чутки про те, що новий флагман отримає чип Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Також було оголошено про основну камеру з 50-Мп сенсором Sony LYT-808, а також 64-Мп модуль із телеоб'єктивом із 3-кратним зумом. Обидва з підтримкою технологій Hasselblad Camera for Mobile. Крім того, офіційно підтверджено, що OnePlus 12 оснащений 2K-дисплеєм виробництва BOE та ІЧ-датчиком, підтримує бездротове заряджання і технологію Rain Water Touch, що дає змогу використовувати смартфон навіть під проливним дощем.

Презентація OnePlus 12 розпочнеться о 14:30 за місцевим часом 5 грудня. За даними ресурсу Engadget, смартфон буде представлений для глобальної аудиторії 15 грудня.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна