OnePlus представила смарт-годинник Nord Watch - 1,78-дюймовий AMOLED-дисплей і до 30 днів без підзарядки за $85

18:15, 04.10.2022

Компанія OnePlus вийшла на ринок смарт-годинників ще в березні 2021 року. Тепер компанія в рамках бюджетного суббренду Nord представила і доступну модель OnePlus Nord Watch – з великим та яскравим дисплеєм та часом роботи без підзарядки до 30 днів.

Новинка отримала AMOLED-дисплей з діагоналлю 1,78 дюйма та роздільною здатністю 368 х 448 пікселів та частотою оновлення зображення 60 Гц. Пристрій не має власного GPS-модуля, дані про місцезнаходження надходять від смартфона через інтерфейс Bluetooth 5.2.

Бренд оформив новинку в нейтральному стилі, що підходить будь-якому користувачеві. Є датчик серцевого ритму, а також датчик SpO2, який дозволяє вимірювати концентрацію кисню у крові. Підтримується реєстрація даних про фази сну, також є можливість відстежувати менструальні цикли. Завдяки вбудованому акселерометру можна автоматично реєструвати фізичну активність - підтримується 105 типів вправ.

Корпус виконаний із цинкового сплаву та пластику, а браслет – із силікону. Новинка відповідає стандарту захисту від води та пилу IP68. Місткість акумулятора становить 230 мАг, годинник може пропрацювати місяць на одній зарядці в режимі енергозбереження, при активному використанні за даними OnePlus заряду вистачить на 10 днів.

Продаж годинника (в чорному корпусі) вже почався за спеціальною ціною $60, звичайна ціна пізніше складе близько $85. Пізніше також з'явиться варіант у темно-синьому корпусі.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна