OnePlus представила свій перший планшет - OnePlus Pad з нестандартним екраном та чіпом Dimensity 9000

21:09, 07.02.2023

Компанія OnePlus офіційно дебютувала на ринку планшетів, представивши на заході Cloud 11, серед низки пристроїв свій перший планшетний комп'ютер OnePlus Pad.

Планшет оснащений 11,6-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2800 x 2000 пікселів, частотою оновлення 144 Гц і нестандартним співвідношенням сторін 7:5. Максимальна яскравість екрана становить 500 кд/м2, контрастність – 1400:1. Дисплей підтримує технології Dolby Vision та HDR 10+. Завдяки вузьким рамкам шириною 6,54 мм, співвідношення площі екрану до поверхні фронтальної панелі становить 88 %.

Планшет побудований на 4-нм восьмиядерному чіпі MediaTek Dimensity 9000 з тактовою частотою до 3,05 ГГц та графічним прискорювачем Mali-G710 MC10. Об'єм оперативної пам'яті становить до 12 Гбайт, ємність флеш-накопичувача UFS 3.1 дорівнює 128 Гбайт.

OnePlus Pad оснащений двома камерами: тильною з роздільною здатністю 13 Мп і фронтальною 8-Мп камерою.

Батарея ємністю 9510 мАч забезпечує до 14,5 годин автономної роботи в режимі відтворення відео і близько 30 днів в режимі очікування. Також повідомляється про підтримку швидкого заряджання SuperVOOC потужністю 67 Вт, завдяки чому для заповнення заряду батареї з нуля до 100% потрібно всього 80 хвилин. Аудіосистема планшета, що включає чотири динаміки, забезпечує високу якість звуку завдяки підтримці технології Dolby Atmos.

Планшет працює під управлінням ОС Android 13 з фірмовою оболонкою Oxygen OS 13. OnePlus оптимізувала програмне забезпечення, що дозволяє залишати відкритими 24 програми у фоновому режимі.

OnePlus Pad виконаний у корпусі з алюмінієвого сплаву, обробленому на верстаті з ЧПУ, з гравіюванням Star Orbit (Зоряна орбіта). Планшет спочатку буде доступний лише у зеленому кольорі (Halo Green).

Повідомляється, що OnePlus Pad сумісний із стілусом OnePlus Stylo та клавіатурою Magnetic Keyboard, які продаються окремо.

Схоже, що OnePlus прагне створити повну екосистему пристроїв, схожу на ті, що є у Apple та Samsung. Зокрема, компанія повідомила, що планшет можна підключати до смартфонів OnePlus для передачі даних, щоб унеможливити необхідність у другій SIM-карті.

Компанія повідомила, що OnePlus Pad надійде у продаж у квітні, ціна пристрою поки невідома.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна