OPPO показала прототип легких AR-окулярів Air Glass 3 XR із вбудованим голосовим ШІ-асистентом

23:51, 26.02.2024

Компанія OPPO представила на виставці MWC 2024 прототип окулярів доповненої реальності Air Glass 3 XR з підтримкою штучного інтелекту.

OPPO Air Glass 3 XR мають підтримку голосового асистента на базі китайської ШІ-моделі AndesGPT, з яким вони зв'язуються через смартфон. На одній із дужок окулярів розташоване сенсорне управління. У прес-релізі компанії йдеться, що голосовий помічник наразі доступний тільки в Китаї.

Чат-бот може за запитом "виконувати пошук інформації та вести бесіди, щоб допомогти користувачам у таких завданнях, як планування подорожей", зазначають у компанії. Крім того, за допомогою голосового помічника можна керувати музичним плеєром, відповідати на дзвінки і переглядати зображення.

Вага окулярів доповненої реальності OPPO Air Glass 3 XR становить лише 50 грамів. Вони оснащені оптикою з індексом відбиття 1.70. Пікова яскравість вбудованих в окуляри проекційних дисплеїв становить понад 1000 кд/м2. OPPO заявляє, що Air Glass 3 XR наділені такими властивостями, які роблять їх використання близьким до використання звичайної пари окулярів.

OPPO Air Glass 3 XR також оснащені системою з чотирьох мікрофонів із функцією шумозаглушення. У перспективі компанія також планує наділити гаджет підтримкою різних генеративних функцій ШІ на кшталт AI Eraser для редагування фотографій і зображень. Зазначена функція доступна в смартфонах серії Reno 11 і Find N3.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна