Google працює над перенесенням Gemini на навушники

12:12, 14.02.2024

Компанія Google хоче додати свій новітній чат-бот Gemini не тільки в смартфони, але і в навушники. Згадку про це знайшли в коді додатка Google, причому там є цілий рядок, де сказано, що Gemini стане доступним у навушниках.

Нагадаємо, днями Gemini вийшов на Android, де ним можна замінити звичний Assistant. При цьому навушники, навіть навушники Google Buds, під час запуску асистента, як і раніше, запускатимуть саме Google Assistant, а не Gemini, навіть якщо останній встановлено. Мабуть, це незабаром можна буде змінити.

З огляду на те, що Gemini набагато більш здібний співрозмовник, ніж Assistant, така заміна явно припаде до душі багатьом користувачам. 

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Apple витрачає «величезну кількість часу і зусиль» на штучний інтелектApple витрачає «величезну кількість часу і зусиль» на штучний інтелект23:07 03.02.2024

    Під час публікації звіту за перший квартал 2024-го фінансового року генеральний директор Apple Тім Кук прокоментував роботу компанії над штучним інтелектом. Він сказав, що Apple вкладає "величезну" кількість часу і зусиль у штучний інтелект, а подробиці з'являться пізніше цього року.

  • Samsung представила концепцію «AI для всіх» на виставці CES 2024Samsung представила концепцію «AI для всіх» на виставці CES 202411:02 11.01.2024

    Компанія Samsung Electronics Co. Ltd поділилася своїм баченням того, як технологія штучного інтелекту (AI) дозволить користуватися пристроями зрозуміліше та зручніше. Презентуючи ці ідеї на пресконференції в рамках виставки CES® 2024, Samsung разом зі своїми партнерами розповіли про технології, що лежать в основі цього бачення.

  • Galaxy Unpacked 2024: Відкриваємо нову еру мобільного AIGalaxy Unpacked 2024: Відкриваємо нову еру мобільного AI00:10 04.01.2024

    Наближається революція серед мобільних пристроїв. Приготуйтеся відкрити для себе нову еру, сповнену останніми інноваціями Galaxy, що покликані змінити життя, спілкування та творчість. Нова серія Galaxy S запровадить новий стандарт найбільш інтелектуального мобільного досвіду.


купить телефон в Одесі, Україна