Архів новин за 14 лютого 2024 года

  • OPPO Enco Buds2 Pro: високоякісне звучання, стильний дизайн та інтелектуальні функціїOPPO Enco Buds2 Pro: високоякісне звучання, стильний дизайн та інтелектуальні функції14 лютого 2024

    OPPO AED Україна, провідний бренд смарт-пристроїв, сьогодні представив нові бездротові стереонавушники Enco Buds2 Pro. Поєднуючи високоякісний звук із тривалим часом автономної роботи, надійністю та сучасним дизайном, Enco Buds2 Pro втілюють справжню бездротову свободу.

  • Google працює над перенесенням Gemini на навушникиGoogle працює над перенесенням Gemini на навушники14 лютого 2024

    Компанія Google хоче додати свій новітній чат-бот Gemini не тільки в смартфони, але і в навушники. Згадку про це знайшли в коді додатка Google, причому там є цілий рядок, де сказано, що Gemini стане доступним у навушниках.

  • Що таке оптоволоконний інтернет та його перевагиЩо таке оптоволоконний інтернет та його переваги14 лютого 2024

    Мати доступ до онлайн мережі важливо й тоді, коли в будинку або квартирі немає світла. Навіть під час довготривалих блекаутів потрібно залишатися на зв’язку з близькими або виконувати робочі задачі.

  • У Samsung Galaxy S24 і Galaxy S24 Plus одні з найкращих у світі екранівУ Samsung Galaxy S24 і Galaxy S24 Plus одні з найкращих у світі екранів14 лютого 2024

    Фахівці DxOMark протестували екрани Samsung Galaxy S24 і Galaxy S24 Plus і дійшли висновку, що це одні з найкращих екранів у смартфонах на поточний момент. У підсумковому рейтингу у них 154 бали - стільки ж балів у Google Pixel 8 і Pixel 8 Pro.

  • Відеоогляд Haylou Watch R8 - смарт-годинник для чоловіків в корпусі з металу і захистом 3ATMВідеоогляд Haylou Watch R8 - смарт-годинник для чоловіків в корпусі з металу і захистом 3ATM14 лютого 2024

    Haylou Watch R8 - виключно чоловічий смарт-годинник в брутальному корпусі з металу, який працює в парі з додатком Haylou Watch та дозволяє вимірювати не лише тиск, але і рівень кисню в крові. Крокомір і функція аналізу сну присутня.

  • На Apple Vision Pro доступно вже 1,5 млн застосунків і лише 1000 оптимізованіНа Apple Vision Pro доступно вже 1,5 млн застосунків і лише 1000 оптимізовані14 лютого 2024

    Для Apple Vision Pro доступно понад 1000 спеціально адаптованих додатків, про що заявив сьогодні керівник відділу маркетингу Apple Грег Джосвіак. Крім того, вже доступні понад 1,5 мільйона додатків для iPad, які сумісні з Vision Pro і можуть працювати з цією гарнітурою доповненої реальності.

  • Как выбрать зарядное устройство для смартфонаКак выбрать зарядное устройство для смартфона14 лютого 2024

    Современные портативные девайсы мощные или функциональные. Но любым из них невозможно пользоваться без зарядного устройства. Это обязательный аксессуар к любой технике, который продается в комплекте и при правильном обращении работает безотказно много лет.



купить телефон в Одесі, Україна