У Samsung Galaxy S24 і Galaxy S24 Plus одні з найкращих у світі екранів

12:00, 14.02.2024

Фахівці DxOMark протестували екрани Samsung Galaxy S24 і Galaxy S24 Plus і дійшли висновку, що це одні з найкращих екранів у смартфонах на поточний момент. У підсумковому рейтингу у них 154 бали - стільки ж балів у Google Pixel 8 і Pixel 8 Pro. А на першому місці з результатом 155 балів перебуває Galaxy S24 Ultra.

Фахівці хвалять дисплеї Galaxy S24 і Galaxy S24 Plus за хорошу читабельність за яскравого сонячного світла (завдяки дуже високій піковій яскравості), точне перенесення кольорів, високу кадрову частоту під час перегляду будь-яких відео та в іграх.

Мінуси теж є: яскравість при відтворенні HDR-відео занадто висока, а яскравість і деталізація в умовах штучного освітлення, навпаки, малі.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Как выбрать зарядное устройство для смартфонаКак выбрать зарядное устройство для смартфона11:39 14.02.2024

    Современные портативные девайсы мощные или функциональные. Но любым из них невозможно пользоваться без зарядного устройства. Это обязательный аксессуар к любой технике, который продается в комплекте и при правильном обращении работает безотказно много лет.

  • Смартфони Huawei лінійки P70 зможуть похвалитися супутниковим зв'язком і розігнаною платформоюСмартфони Huawei лінійки P70 зможуть похвалитися супутниковим зв'язком і розігнаною платформою22:42 12.02.2024

    Згідно з даними інсайдера Smart Pikachu, базова версія Huawei P70 отримає якусь SoC у звичайному варіанті, а старші моделі, які, як очікується, називатимуться P70 Pro і P70 Art, отримають таку ж платформу, але з підвищеними частотами.

  • Флагманская мощность нового iPhone 15 Pro MaxФлагманская мощность нового iPhone 15 Pro Max22:36 12.02.2024

    iPhone 15 Pro Max – это смартфон, который поразит вас своими функциональными возможностями. В первую очередь они основаны на невероятно мощном процессоре, который способен выполнять самые сложные задачи и без зависаний справляться с огромными массивами информации.


купить телефон в Одесі, Україна