OPPO представляє смартфон A96 зі збільшеною оперативною пам’яттю 8 ГБ, довговічним акумулятором, дизайном OPPO Glow та незмінною якістю

08:08, 13.12.2022

Компанія OPPO оголосила старт  продажів OPPO A96 (8 ГБ + 128 ГБ) в Україні. Це розширення лінійки А96, яка була представлена лише версією 6 ГБ RAM+128 ГБ ROM.  OPPO A96 має основні характеристики смартфонів A серії, та оснащений акумулятором ємністю 5000 мАч і флеш-зарядкою SUPERVOOCTM  потужністю 33 Вт, а ще має дизайн OPPO Glow Design, стійкий до подряпин та відбитків пальців. 6,59-дюймовий кольоровий дисплей OPPO A96 з частотою 90 Гц і широким кольоровим охопленням 96% NTSC керується розробленою OPPO технологією Adaptive Refresh Rate для забезпечення захоплюючого перегляду.

Стильний дизайн, який захоплює

Для створення дизайну OPPO Glow скляна панель з алмазним огранюванням поміщається у вакуум, де вона набуває кристалічного візерунка, стійкого від відбитків пальців та бруду. OPPO A96 має 3D силует та тонку рамку  і представлений у 2 кольорових варіантах: Чорний та Синій.

OPPO A96 оснащений 6,59-дюймовим дисплеєм Punch-Hole із частотою оновлення кольору 90 Гц, співвідношенням екрану до корпусу 90,8% та роздільною здатністю 1080?2412 FHD. За збільшення частоти оновлення відповідає технологія OPPO Adaptive Refresh Rate Technology, власна розробка OPPO для РК-екранів, яка автоматично регулює частоту оновлення екрана в залежності від того, що робить користувач, забезпечуючи кращу плавність при зниженні споживання енергії. Технологія AI Eye Comfort покращує якість зображення на екрані при яскравому чи тьмяному освітленні залежно від рівня зовнішнього освітлення. Дисплей також був удосконалений, щоб охопити 96% широкої гами кольорів NTSC. Еквівалентний 100% DCI-P3, дисплей тепер охоплює більшу частину колірного спектру, роблячи кольори зображення ще насиченішими.

Перемістивши датчик відбитків пальців на бічну панель для більш швидкого розблокування, OPPO A96 отримав тонку рамку та преміальний зовнішній вигляд.

Аккумулятор на 5000 мАг і 33 Вт SUPERVOOC для комфортного використання

Акумулятор ємністю 5000 мАг забезпечує користувачів необхідним зарядом батареї, щоб залишатися на зв'язку та дозволяє переписуватися в WhatsApp до 15 годин, а швидка зарядка 33Вт SUPERVOOC™ дає користувачам більше гнучкості: 30-хвилинна зарядка забезпечує 55% заряду батареї. Крім того, компанія OPPO досягла значних успіхів у підвищенні ефективності використання батареї завдяки таким функціям, як режим Super Power Saving, заснований на стратегіях енергозбереження, таких як регулювання частоти процесора та регулювання підсвічування, яке застосовується в конкретних програмах для продовження терміну служби батареї. OPPO A96 також оснащений оптимізованою нічною зарядкою, яка дозволяє штучному інтелекту телефону вивчати режим сну користувача і планувати сегментований план зарядки акумулятора в нічний час.

Надійна робота для тривалого використання

OPPO A96 працює на мобільній платформі Qualcomm® Snapdragon™ 680 4G та забезпечує виключно плавну роботу користувача завдяки великому об'єму пам'яті та сховища 6 ГБ + 128 ГБ та 8 ГБ + 128 ГБ. Це доповнюється можливістю розширити ОЗП (RAM+), що дає OPPO A96 додатковий поштовх до продуктивності та зберігання. Тобто  ОРРО А96 з 6 ГБ ОЗП матиме  11 ГБ + 128 ГБ,  а старша модель ОРРО А96 з 8 ГБ ОЗП отримає 13 ГБ + 128 ГБ.  Крім того, OPPO A96  має  окремий слот  для SD-карт для збереження більшої кількості фотографій та відео,  а також у смартфоні передбачено функцію  NFC.

Відмінне звучання відіграє центральну роль у розмовах і розвагах. Подвійні динаміки та мікрофони OPPO A96 відтворюють стереозвук високої гучності, одночасно знижуючи рівень навколишнього шуму. Високоточна аудіотехнологія Dirac HD робить враження від перегляду більш захоплюючими.

Потужна система камер для створення різноманітних портретів

OPPO A96 оснащений 16 МП фронтальною камерою, що дозволяє робити чудові портретні знімки. Такі функції, як AI Natural Retouching, дозволяють видаляти дефекти, зберігаючи природні риси обличчя користувача. Портретні знімки стали яскравішими і чіткішими в умовах недостатнього освітлення завдяки функції 360 ° Fill Light.

Основна 50 МП камера з високою світлочутливістю, а також 2 МП боке-камера дозволяють користувачам використовувати режим портрета для зйомки фотографій з точним та природним ефектом боке. Основна камера також підтримує 5-кратний цифровий зум та  здатна робити  до 20 серійних знімків.

Додаткові функції камери, такі як AI Palette, Neon Portrait, Flash Snapshot і Selfie HDR забезпечують ще більшу універсальність для користувачів при зйомці в різних сценаріях.

ColorOS 11.1 для інтуїтивно зрозумілого програмного забезпечення

ColorOS 11.1 на OPPO A96 робить досвід користувача легким і ефективним: плавність, простота використання і продуктивність лежать в основі його функціональності. Програмні оптимізації системи, такі як System Booster і Link Boost 2.0, забезпечують високий рівень продуктивності системи і плавність з'єднання. Функція Bullet Screen Message мінімізує перешкоди від дзвінків або повідомлень під час гри. Функції конфіденційності також є одним з основних елементів ColorOS, а Private Safe та APP Lock пропонують користувачам можливість тримати свої особисті дані та програми безпеки. Функція Anti-peeping для сповіщень дає фронтальній камері можливість виявити будь-яку людину поблизу та інтелектуально захищає інформацію користувача, приховуючи вміст сповіщень.

Жести Air Gestures тепер доступні на OPPO A96. Вони включають в себе: несенсорні ковзні жести для переміщення екрана вгору або вниз, прогортання вгору для відповіді на дзвінки або статичні жести долонею для відключення звуку дзвінків.

Наявність на ринку

В Україні OPPO A96 (8/128 ГБ)  доступний  у двох кольорах: Чорний (Starry Black) та Синій (Sunset Blue). Рекомендована роздрібна ціна 12999 грн. Можна придбати на сайтах і в магазинах партнерів oppoua.com, Eldoradо, Comfy, «Фокстрот», «Алло», Citrus, Rozetka тощо.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна