Підключайся до стріму унікального кібер-турніру за участю української команди Ageless Shooters

01:44, 02.10.2021

У липні 2019 року компанія Lenovo за підтримки благодійного фонду «Життєлюб» оголосила набір до найдорослішої кіберкоманди з Counter Strike:GO в Україні. Серед усіх охочих організатори відібрали вісім учасників віком від 55 років, які володіли базовими комп’ютерними навичками й були готові інтенсивно тренуватися тричі на тиждень. Семеро кращих увійшли в основний склад команди Ageless Shooters. Середній вік гравців команди – 60 років. Gameinside – кіберспортивний портал та агенція з потужною експертизою ринку – допомогли знайти тренера та менеджмент, які розвивають команду та ведуть до нових перемог.  

Назву команди Ageless Shooters (Стрільці поза віком) обрали не просто так. Усі ми родом із дитинства, а сивочолі учасники команди залишилися такими ж дітьми, які грали на подвір’ях у козаки-розбійники, майстрували іграшкові “гвинтівки” з дерева і уявляли себе воїнами. Тільки зараз вони виросли і набралися мудрості, а ігри перейшли в онлайн і втратили просторові обмеження. Але бажання і запал дізнаватися щось нове та вчитися в дорослих гравців з роками нікуди не зникло. Адже людину визначає не вік, а те, як вона себе відчуває і що робить. Команда Ageless Shooters доводить, що сивина та вік – не перешкода для розваг і адреналіну, а тільки плюс, адже тепер на це є вільний час, а головне – величезне бажання.

Компанія Lenovo підтримує команду з моменту заснування і дотепер, допомагаючи з тренувальною базою, ігровими пристроями та організацією поєдинків. До пандемії команда тричі на тиждень зустрічалась у комп’ютерному клубі, але тренування необхідно було перенести в дистанційний формат. Щоб команда не втратила ігрові навички та продовжила тренування, компанія Lenovo надала кожному із членів команди власний потужний ігровий моноблок бренду Legion та геймерські аксесуари.

«Ageless Shooters – унікальний проєкт для України, який має амбітні цілі. Для нас дуже важливо інтегрувати старше покоління у світ сучасних технологій і показати, що навіть у 60 років можна жити на повну. Український кіберспорт активно розвивається і стає все більш помітним на світовій арені, а 2020 рік довів, що комп’ютерні ігри – не лише спосіб розважитися, а й можливість спільно проводити час із рідними. Наша мета – довести, що сучасні технології можуть бути доступні абсолютно всім, а старше покоління має можливість отримувати новий досвід», – коментує Тарас Джамалов, генеральний директор компанії Lenovo в Україні.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна