Підприємництво: чудові латвійські підприємства, які варто перевірити

08:05, 07.09.2022

Латвія має стародавню історію з безліччю секретів та таємниць, які ніколи не розкрити Навіть компанії, які збудовані здавна, мають свої загадками. Так само свою загадку має slot book of ra, що занурить вас у часи стародавнього Єгипту. Багато хто з латвійців підтримує українців і
надсилає допомогу. Поговоримо про найцікавіші компанії.

Delicanto

Підприємство Латвії, яке базується на виробництві продуктів з оленини та виготовленні різних делікатесів. На підприємстві дуже високі вимоги до всіх процесів виробництва. Ці страви зроблені для гурманів, які дуже люблять смачно поїсти з найкращим м’ясом. Фірма працює з
експертами та кухарями різних країн.

В меню ви побачите не тільки класику, яку добре знаєте, а й відтінки незнайомих смаків.

Складова дуже проста – все саме натуральне без барвників та інших додатків, які шкодують вашому здоров’ю.

Eco Baltia Vide

Підприємство з переробки різноманітного сміття. Зверніть увагу, що компанія збирається інвестувати в Україну та відкривати заводи сміттєпереробки, які будуть екологічно чистими для повітря. Для латвійців дуже важлива екологія, вони свою природу дуже ретельно доглядають та вважають що у всьому світі повинно бути чисте повітря.

Latvijas balzams

Дуже відома компанія в усьому світі. Latvijas balzams мають дуже велику історію, ще в 1752 році імператриця Катерина II пила бальзам для покращення стану. Згодом підприємство змогло стати лідером у виробництві алкогольних напоїв Балтії, який експортує свою продукцію до 180 країн світу. Реорганізації, здійснені компанією в останні роки, дали можливість Latvijas balzams внести до своєї продукції дух світових віянь. Наприклад, шанувальникам джину пропонується напій преміум-класу Cross Keys Gin або Rigas Melnais Balzams Espresso.

Latvijas Finieris

Провідний виробник фанери та виробів з нього у країнах Балтії. Іншими важливими напрямками діяльності групи є продаж плитних матеріалів, лісове господарство та лісозаготівлі, а також виробництво синтетичних смол та фенольних плівок. Джерела Latvijas Finieris сходять до заснованої в 1873 році фабриці Latvijas B?rzs, де з установкою гідравлічного преса в 1909 році вперше в Латвії почалося виробництво фанери.

Завдяки швидкому розвитку галузі, засновані в наступні роки компанії «Furniers» та «Lignums» стають найсучаснішими та визнаними виробниками березового шпону та виробів із фанери у багатьох країнах світу.

В 1975 всі три фабрики були об'єднані, в результаті чого було створено державне  підприємство «Латвійське об'єднання виробництва фанери».

LATVIJAS MAIZNIEKS

Друга за величиною хлібопекарня в Латвії, яка стежить за новітніми розробками, застосовує прогресивні технології та, водночас, зберігає старовинні традиції випікання хліба з 1968 року.

Пекарня, яка працює без перерви з 1988 року, за цей період зазнала багато змін, ставши одним із найбільших підприємств галузі в Латвії. Успіхи Latvijas Maiznieks ґрунтуються на тому, що технологи хлібного виробництва уважно стежать за всіма нововведеннями, впроваджують прогресивні технології та, одночасно, дозрівають старі традиції.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Найкращі складні смартфони 2022: ТОП-6Найкращі складні смартфони 2022: ТОП-608:48 06.09.2022

    Був час, коли складні телефони здали свої позиції, поступившись місцем іншим пристроям - моноблокам. Однак виробники зробили все, щоб повернути ці гнучкі мобільні апарати на ринок. Їх ще небагато, але вони дуже круті!

  • Doogee S88 Pro - ТОП выбор среди защищенных смартфонов для военнослужащихDoogee S88 Pro - ТОП выбор среди защищенных смартфонов для военнослужащих08:11 06.09.2022

    Рынок защищенных смартфонов не может похвастаться большим разнообразием, а количество новинок в этом сегменте мобильной техники можно пересчитать по пальцам. Тем не менее, китайская компания Doogee продолжает расширять свою линейку, совсем недавно, она выпустила свой смартфон S88 Pro.

  • Тепловизоры: виды, особенности выбора, цена, предназначениеТепловизоры: виды, особенности выбора, цена, предназначение19:59 01.09.2022

    Тепловизоры используются для анализа распределения температур различных объектов. Если говорить по-простому, то на экране разными цветами отображается исследуемая область. Каждый цвет обозначает определенную температуру.