Перші живі фото Huawei Mate 50 Pro та захисного скла

20:31, 29.07.2022

Сьогодні в мережі з'явилася перша фотографія, на якій показують новий флагманський смартфон Huawei Mate 50 Pro з помітно вигнутим з боків екраном.

Крім того, опубліковано знімок захисного скла Huawei Mate 50 Pro, що відповідає першій фотографії. Смартфон буде оснащений чубчиком, у якому розташується камера та інші датчики. Однак у захисному склі є лише виріз для розмовного динаміка.

Повідомляється, що серія Huawei Mate 50 буде включати чотири моделі, а саме Huawei Mate 50 і Mate 50X на базі однокристальної системи Snapdragon 8 Gen 1, Mate 50 Pro з Snapdragon 8 Plus Gen 1 і Mate 50 RS з Kirin 9000S. Huawei Mate 50 отримає три модулі в основній камері, а Huawei Mate 50 Pro, Mate 50 RS та Mate 50X будуть оснащені квадрокамерами та технологією XMAGE. Це перші смартфони, де дебютує таке програмне рішення.

XMAGE - новий бренд Huawei, про який компанія оголосила раніше цього місяця. Він є сукупністю сучасних технологій обробки зображень Huawei. Подробиць поки що немає. Обіцяно лише "вивести мобільну візуалізацію на новий рівень".

Анонс нової лінійки очікується найближчим часом.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна