Планшет Google Pixel Tablet отримає підтримку сторонніх активних стілусів

15:42, 31.05.2022

Стало відомо, що планшет Google Pixel Tablet отримає підтримку стандарту Universal Stylus Initiative. Це вказує на оновлений список сертифікованих пристроїв USI. Це означає, що взаємодіяти з гаджетом можна буде за допомогою USI-стилусів різних виробників.

У базі USI з'явився пристрій Google Tangor під назвою моделі Tablet, який, ймовірно, є планшетним комп'ютером на базі Android. Цікаво, що планшет Google вже з'явився в базі USI, оскільки компанія анонсувала випуск пристрою лише у 2023 році. Представники Google і USI поки що ніяк не коментують це питання.

Нагадаємо, альянс USI був утворений у 2015 році, а Google приєдналася до нього у 2018 році. Мета об'єднання полягає в розробці єдиного стандарту активних стилусів, які сумісні між собою та різними комп'ютерними платформами. Крім Google ініціативу підтримують Intel, Dell, Lenovo, LG Display, Wacom, Sharp та ін.

Раніше цього року був анонсований стандарт USI 2.0, що включає підтримку бездротової зарядки. Завдяки цьому здійснювати заряджання сумісних стілусів можна буде просто розміщуючи їх поруч із бездротовим зарядним пристроєм. Яку саме версію стандарту підтримуватиме планшет Google, поки що невідомо.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна