PlayStation 5 Slim: динаміка, реалістичність та плавність ігрового процесу

10:39, 23.04.2024

Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition — це прорив у світі ігрових можливостей. Завдяки ідеальному поєднанню технологічних інновацій та візуальної досконалості пристрій виправдає очікування будь-якого ігромана.

Дизайн Sony PlayStation 5 Slim

Консоль PlayStation 5 Slim має витончений дизайн, завдяки якому пристрій займає менше місця, ніж стандартна версія PS5.

До комплекту гаджета входять 2 ніжки горизонтальної підставки. Але щоб консоль була більш помітною, варто розташувати її вертикально. Витонченість ліній та сучасний вигляд ігрового пристрою PlayStation 5 Slim роблять його ще й частиною інтер’єру, що підкреслює ваш смак.

Як і базову версію, PS5 Slim випускають у двох варіантах: стандартному з приводом Blu-ray та цифровому. Останній, не маючи дисковода, підтримує тільки цифрові версії ігор PlayStation Store.

Технічні характеристики Sony PlayStation 5 Slim

Консоль PS5 Slim — це окрема лінійка в п’ятому поколінні всесвітньо відомих ігрових приставок Sony.

Основними технічними характеристиками Sony PlayStation 5 Slim є:

  • об’ємний накопичувач для ігор;
  • надшвидке завантаження;
  • неперевершена продуктивність;
  • висока якість зображення;
  • занурення у звук;
  • зворотна сумісність.

Накопичувач об’ємом 1 ТБ у PS5 Slim — це ідеальне рішення для зберігання великої колекції ігор. Високошвидкісний доступ до даних забезпечує миттєве завантаження та плавний ігровий процес. Це дає змогу розробникам створювати захопливі ігрові світи, а вам — із головою в них занурюватися.

Сумісні 4K-дисплеї з частотою до 120 кадрів на секунду роблять кожен рух у грі плавним і природним, що покращує ігровий досвід. А технологія HDR, посилюючи враження, надає неймовірно яскраву та насичену гаму кольорів. Ігрові сцени стають більш живими та реалістичними.

Занурення у звук досягається завдяки технології Tempest 3D AudioTech у PS5 Slim. А зворотний тактильний зв’язок, дозволяючи відчути як легкий шелест вітру, так і потужний вибух, допомагає повністю зануритись у гру.

Якнайшвидше потрапити до світу динамічних ігор можна, придбавши Sony PlayStation 5 Slim у інтернет-магазині RetroMagaz.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Розкрито подробиці про консоль Tecno Pocket GoРозкрито подробиці про консоль Tecno Pocket Go23:33 27.02.2024

    Компанія Tecno вчора показала Pocket Go незвичайний ігровий пристрій доповненої реальності. На той момент було неясно, на якій платформі він заснований. Тепер ця інформація потрапила в Мережу.

  • Sony продала вже майже 55 млн PlayStation 5Sony продала вже майже 55 млн PlayStation 522:39 15.02.2024

    Компанія Sony відзвітувала за черговий фінансовий квартал, і заодно розкрила свіжі дані про продажі консолей. Також Sony зазначила, що в наступному фінансовому році, а це з квітня 2024 по березень 2025 року, компанія не випустить жодної гри від внутрішніх студій за вже відомими великими франшизами.

  • Продажи PlayStation 5 превысили 50 млн штук — она почти обогнала PS4 по скорости распространенияПродажи PlayStation 5 превысили 50 млн штук — она почти обогнала PS4 по скорости распространения23:39 20.12.2023

    Продажи PlayStation 5 достигли знакового рубежа. Компания Sony объявила в среду, что с момента начала поставок в конце 2020 года было продано более 50 миллионов игровых приставок PS5.


купить телефон в Одесі, Україна