Подробиці про ZTE Axon 40 Ultra: перископна камера

23:18, 28.04.2022

Компанія ZTE розкрила нові подробиці про свій флагманський смартфон ZTE Axon 40 Ultra, який буде представлений 9 травня в Китаї разом зі стандартною моделлю ZTE Axon 40.

Виробник підтвердив, що основна камера ZTE Axon 40 Ultra оснащена трьома 64-мегапіксельними датчиками. Також офіційно оголошено, що камера отримає стандартний ширококутний модуль, виготовлену на замовлення надширококутної камери, а також телеоб'єктив з перископом. Всі три камери здатні знімати відео з роздільною здатністю 8K.

Інсайдери повідомляють, що основна камера отримає 64-мегапіксельний датчик зображення Sony IMX787 із підтримкою оптичної стабілізації зображення. Його супроводжує 64-мегапіксельна надширококутна камера із датчиком Sony IMX787 та перископічний телеоб'єктив із датчиком OmniVision OV64GB з підтримкою оптичної стабілізації зображення.

ZTE Axon 40 Ultra стане флагманським смартфоном на базі однокристальної системи Snapdragon 8 Gen 1. Компанія також повідомила, що пристрій оснащений OLED-панеллю з вигнутими краями і камерою під дисплеєм для зйомки селфі.

Вчора повідомлялося, що ZTE Axon 40 Ultra отримає ідеальну форму флагманського моноблоку та дизайн, що перевершує Galaxy S22 Ultra.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна