Поради від Flowers.ua: як підібрати букет квітів до дня народження?

11:40, 13.06.2023

День народження – це всіма улюблене та довгоочікуване свято, яке складно уявити без букета квітів https://flowers.ua/ua/bukety-tsvetov. Хто б не був винуватцем урочистості – мама, дружина, сестра, донька, колега чи близький друг, завжди хочеться порадувати адресата не лише подарунком, а й дивовижною квітковою композицією. Замовити квіти можна у будь-який час дня та ночі. Менеджери знаходяться на зв'язку цілодобово. Доставка квітів здійснюється додому, в офіс, ресторан, кінотеатр або просто за точною адресою.

Навіщо дарувати квіти?

Квіти – недешеве задоволення, при цьому у зрізаному вигляді вони живуть недовго – від декількох днів до кількох тижнів. Проте букети були, є, і будуть одними з найбажаніших подарунків для коханих https://flowers.ua/ua/tsvety-lyubimoy. Квіти вручають, щоб підкреслити радість від моменту зустрічі, підсолодити гіркоту розлуки, висловити свою повагу, виявити турботу та увагу. Незалежно від приводу, квіти завжди покращують настрій. Яскраві відтінки активують у людському мозку зону, що відповідає за позитивні емоції, а запах бутонів сприяє якнайшвидшій регенерації клітин та допомагає зосередитися.

Основні правила квіткового етикету

На день народження заведено презентувати як букети й квіткові композиції, так і кімнатні рослини в горщиках. При виборі букета або композиції квітів обов'язково зверніть увагу на смак одержувача. Тоді ви зможете по-справжньому порадувати його. Універсальні правила квіткового етикету свідчать:

  • Темно-червоні та червоні троянди – ідеальний варіант подарунка для коханої чи близької людини, але босу чи колезі по роботі краще знайти інше рішення.
  • Жовті квіти - це зовсім не вісники розлуки. Жовті весняні тюльпани та нарциси виглядають сонячно та життєрадісно.
  • Монохромні композиції – сучасний тренд, який напевно оцінять витончені персони.
  • Букети в капелюшних коробках – ще один модний варіант. Таку композицію можна подарувати будь-кому. Квіти в коробці не лише ефектні, а й зберігають свою свіжість набагато довше, ніж в інших упакуваннях.
  • Букет із 15 і більше квітів - подібний варіант варто вручати тільки близькій людині.

Правильний догляд за букетом у вазі

  1. Після того, як букет потрапить у приміщення, не знімайте з нього упаковку відразу ж. Нехай квіти трохи адаптуються до нового довкілля.
  2. Після цього квіти слід помістити у воду кімнатної температури з невеликою кількістю розчиненого у ній цукру. Замість цукру можна використати аспірин.
  3. Стебла необхідно підрізати під кутом приблизно 45 градусів. Зріз повинен бути чітким та рівним. Також бажано оновлювати зріз, коли він починає темніти.
  4. Не ставте букет із вазою під пряме сонячне проміння і не тримайте його на протягу.
  5. Регулярно міняйте воду у ємності. Додатково квіти можна повністю занурити у ванну з прохолодною водою, це додасть їм свіжості.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Телевизор или проектор: что выбрать для домаТелевизор или проектор: что выбрать для дома23:18 12.06.2023

    С этим вопросом сталкивается каждый любитель домашних киносеансов. Гарантировать качественную картинку могут телевизоры 42 дюйма или проекторы. У обоих вариантов есть свои преимущества и недостатки, поэтому предлагаем сравнить эти решения в нашей статье.

  • Mercedes-AMG E-Class: новые модели седановMercedes-AMG E-Class: новые модели седанов21:09 12.06.2023

    Автомобиль для поездок по городу должен быть одновременно компактным и комфортным с продуманными решениями для безопасности. Самым требовательным к дизайну и техническим характеристикам водителям понравится Mercedes AMG E 63S.

  • История кофемашин: от простых устройств к технологическим шедеврамИстория кофемашин: от простых устройств к технологическим шедеврам20:38 12.06.2023

    Кофе — это напиток, который сопровождает нас уже на протяжении веков. А с появлением кофемашин он стал доступен каждому, в любое время дня. Однако, прежде чем кофемашины стали современными технологическими шедеврами, они прошли долгий путь эволюции.