Портативні зарядні станції: На що звернути увагу? Яку модель обрати!

22:31, 05.06.2022

Зарядні станції вже давно переросли формат звичайних павербанків і можуть допомогти нам підзарядити ноутбук, квадрокоптер, портативні фонарі та декілька портативних мобільних пристроїв одночасно. Прикладом популярних та вдалих моделей вважаємо EcoFlow, а отже рекомендуємо EcoFlow River купити за посиланням. На їх прикладі розглянемо нюанси, на котрі потрібно звернути увагу при покупці.

Обираєте зарядну станцію? 4 важливі параметри

  • Вихідна потужність. Вам слід шукати зовнішню акумуляторну батарею з принаймні одним портом USB-C вихідною потужністю 60 Вт або більше. Це стандарт для більшості 13-дюймових (або більших) ноутбуків, тому будь-який надійний блок живлення повинен мати таку спецификацію. Так, деякі ультрапортативні ноути, такі як MacBook Air, можуть заряджатися потужністю 30 Вт або менше. Але ж і сучасні смартфони не настількі прості, бо деякі вміють приймати заряд 80 Вт і 120 Вт. Якщо ж хочете підключити до зарядної станції повнорозмірний ноутбук з дисплеєм 15 дюймів або більше, знайдіть пристрій з вихідною потужністю 85 Вт або більше. І що важливо, продукти з вбудованими розетками змінного струму можуть заряджати практично будь-який гаджет, незалежно від розміру екрана.
  • Ємність батареї. Ми пропонуємо шукати станцію, якщо будете підключати ноут, ємністю 20-30 Аг або більше. Ця ємність гарантує, що ви зможете повністю зарядити ноутбук і мати запас електроенергії для смартфону і бездротових навушників. Пам’ятайте, що батареї в процесі нагріваються. Тож вибирайте продукти, що мають вбудовану технологію для контролю високих температур, захищаючи підключені пристрої від перезаряджання.
  • Портативність. Розмір зарядної станції напряму впливає на той заряд, що міститься всередині. Чим більше аккумулятор, тим об’ємнішим буде виріб. Якщо ви хочете проводити більше часу далеко від розетки, підготуйтеся до транспортування “маленької” електростанції.
  • Технологічніть. Дуже приємно мати пристрій, який може підзаряжати гаджети по бездротовому каналу. Непогано було б і сенсорне управління передбачити. Все це вже є, аналізуйте пропозиції.

Купуємо зарядну станцію

На ринку покупцям доступно багато цікавих моделей. Редакція порталу Smartphone.ua рекомендувала б звернути увагу на:

  1. EcoFlow RIVER Pro (720 Вт на годину) - популярна модель до якої можна підключити до 9 пристроїв одночасно.
  2. EcoFlow RIVER mini Wireless (210 Вт на годину) - компактна модель, яка може давати на виході напругу до 136 Вольт та струм до 10А.
  3. EcoFlow RIVER Max (576 Вт на година) - універсальна зарядна станція, яка підтримує Quick Charge, видає струм до 10А та має порти Type-C и три USB.

Доречі, на дизайн та ергономіку великих павербанків також потрібно зважати. Довговічніть має першочергове значення, але у розгляд ми її не брали, бо цей параметр корегується гарантією та продавцем. Тож робіть покупки в сертифікованих магазинах і звертайте увагу на вказану кількість циклів перезаряду.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини