Повністю бездротові навушники HyperX Cloud Mix Buds підтримують два типи зв'язку

12:15, 15.06.2022

Бренд HyperX, ігровий підрозділ HP, анонсував повністю бездротові навушники занурювального типу Cloud Mix Buds. Новинка надійде у продаж до кінця червня за орієнтовною ціною 150 доларів США.

Особливість пристрою полягає у підтримці двох типів бездротового зв'язку. Зокрема, можлива робота в частотному діапазоні 2,4 ГГц через невеликий приймач з інтерфейсом USB Type-C. Допускається підключення за допомогою Bluetooth 5.2 з радіусом дії до 20 метрів.

Навушники комплектуються 12 мм динамічними драйверами, що забезпечують діапазон відтворюваних частот від 10 Гц до 20,4 кГц. Йдеться про підтримку DTS Headphone:X для забезпечення ефекту занурення в іграх.

Супутнє програмне забезпечення HyperX Ngenuity дає можливість настроювати параметри звуку, а також призначати команди сенсорних органів управління на зовнішній стороні вкладишів.

Заявлений час автономної роботи на одній зарядці акумулятора досягає 10 годин. Супутній зарядний футляр дозволяє довести це значення до 33 годин. На заповнення запасу енергії навушників потрібно дві години, футляру - півтори години.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна