Повністю розкрито дизайн смарт-годинника Samsung Galaxy Watch5 і Watch5 Pro

12:43, 30.07.2022

Інтернет-джерела опублікували якісні рендери розумного наручного годинника Galaxy Watch5, який компанія Samsung, як очікується, анонсує в серпні на заході Galaxy Unpacked.

У нове сімейство увійдуть моделі Galaxy Watch5 розміром 40 та 44 мм, а також Galaxy Watch5 Pro. Як можна бачити на зображеннях, всі гаджети мають круглий дисплей. У правій бічній частині корпусу є дві фізичні кнопки.

Якщо вірити наявній інформації, годинник отримає GPS-приймач, акумулятор з 10-ватною бездротовою зарядкою, адаптер Wi-Fi з частотними діапазонами 2,4 і 5 ГГц, контролер NFC, сенсори частоти серцевих скорочень і температури тіла.

Пристрої показані на рендерах у різних кольорах. Так, для версії Galaxy Watch5 передбачені графітовий, сріблястий, сапфіровий (тільки у модифікації на 44 мм) та золотисто-рожевий (тільки у 40-мм варіанта) кольори. Гаджет Galaxy Watch5 Pro буде доступний у титаново-чорному та титаново-сірому виконаннях.

Деякі модифікації новинки зможуть працювати в стільникових мережах 4G/LTE, а ось підтримка 5G не передбачена. Ціна нібито становитиме від €300.

Додамо, що захід Galaxy Unpacked відбудеться 10 серпня. На ньому дебютують смартфони з гнучким дисплеєм Galaxy Z Fold 4 та Galaxy Z Flip 4, а також низку інших новинок.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна