Працюй, навчайся онлайн без плати за трафік у Vodafone

00:15, 27.04.2022

Підтримуємо ініціативи Міністерство освіти і науки України та надаємо більше можливостей для навчання і роботи онлайн на базі швидкісного 4G.

Для школярів надаємо безкоштовний доступ до уроків «Всеукраїнської школи онлайн», «Навчання без меж» та сервісу Google Classroom.

Для роботи і спілкування безкоштовно користуйтеся  Zoom, Skype, Hangouts, Google Meet, MS Teams,  FaceTime, а також месенжингом у Viber, Telegram, WhatsApp, Hangouts, WeChat.
При користуванні переліченими сервісами вартість трафіку буде 0 грн.

Трафік не тарифікується на території України у загальних тарифних пакетах: SuperNet Start, SuperNet Pro, SuperNet Unlim.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Попит на eSIM від lifecell під час війни зріс у 5 разівПопит на eSIM від lifecell під час війни зріс у 5 разів23:31 26.04.2022

    Попит на eSIM від lifecell постійно зростає. Починаючи з 24 лютого він збільшився у середньому в 5 разів, а в деякі дні абоненти замовляли в 20 разів більше цифрових SIM-карт, ніж до початку військових дій в Україні.

  • Михайло Федоров: Цифровий світ росії затримається в розвитку на 30 роківМихайло Федоров: Цифровий світ росії затримається в розвитку на 30 років23:19 26.04.2022

    Зараз нічого в кіберпросторі не залишилося від росії. У країні агресора зламані багато інформаційних ресурсів та десятки російських баз. Про це Михайло Федоров розповів в інтерв'ю Суспільне Новини.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 26 квітня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 26 квітня 2022 року21:30 26.04.2022

    Відновлено інтернет-доступ у 90% населених пунктів Київщини, охоплених мережею оператора! У звільнених від ворога населених пунктах Київщини фахівці Укртелеком продовжують усувати пошкодження на своїй телекомінфраструктурі, завдані вторгненням російських військ.


купить телефон в Одесі, Україна