Практичний спецодяг для спекотного літа

17:31, 19.04.2022

Продукцію CENTER української компанії ПромЗІЗтм традиційно відрізняє педантичне відношення до якості спецодягу. Для керівництва підприємства важливою є гідна репутація. Апріорі, від того чи задоволені споживачі, залежить успішна співпраця, добре ім'я бренду, людське життя та здоров'я робітників. Робочі костюми мають бути беззастережно практичними, зручними та надійними. Перед тим як купити спецодяг у Києві, розглянемо, які вимоги пред'являються до літнього робочого одягу, якими шляхами досягаються високі показники захисту та комфорту під час виготовлення.

Особливості спецодягу для літа

При розробці лінійки літнього спецодягу CENTER, конструктори компанії неодноразово аналізували досвід продажу моделей минулих сезонів, обговорювали питання комфорту з представниками виробничих комплексів, намагалися знайти максимально ідеальні рішення для забезпечення безпеки праці.

Безперечно, якісна спецовка для літа має відповідати українським стандартам та виготовлятися із високопрофесійних тканин з ефективними захисними та гігієнічними властивостями. Благо, 27-річний досвід роботи компанії ПромЗІЗтм на ринку ЗІЗ дозволяє широко використовувати пропозиції відомих компаній-постачальників українських та європейських тканин.

Основна вимога до літніх виробів – вони не повинні бути «паркими». Робочий костюм повинен бути довговічним, стійким до багаторазовим чищенням і добре «дихати». Якщо раніше ми намагалися використовувати для літа тканини із 100% бавовни, то сьогодні сучасні матеріали змішаного складу явно перейшли бавовняним дорогу. Пояснення просте: сучасні технології дозволяють виробляти змішані тканини, які за показниками повітропроникності не поступаються бавовняним, проте перевершують довговічністю та зносостійкістю.

Зазначимо, що у пріоритеті вибору спецодяг із тканин з водовідштовхувальним оздобленням (ВО). Враховуючи, що фахівці багатьох професій змушені проводити роботи на відкритому повітрі за будь-яких погодних умов, робочий костюм з такими показниками відмінно протистоїть волозі та не промокає за короткочасного дощу.

Який робочий костюм для літа варто вибирати?

При виборі літнього спецодягу слід орієнтуватися на умови проведення виробничих завдань, специфіку процесу, індивідуальні та корпоративні уподобання та віддавати перевагу спецівці високої якості. Для цього пропонуємо ознайомитись з нашими рекомендаціями:

  1. Зверніть увагу на оздоблювальні рядки робочого костюма. Вони повинні бути рівними у всіх складних місцях та стиках.
  2. Акуратність обробки деталей (кишень, накладок, рельєфів).
  3. Зручна посадка костюма. Якщо куртка або штани бовтаються, тиснуть, не можна говорити про заявлений захист.
  4. Широкий розмірний ряд. Ми виконуємо замовлення з пошиття робочого одягу для нестандартних фігур та працівників великого розміру, до 64-66 розмірів включно.

Фахівці компанії ПромЗІЗтм розробляють лінійки робочого одягу для усіх індустріальних напрямків та сфери побуту. Ми пропонуємо ринку ЗІЗ не тільки високоякісне екіпірування, а й весь спектр засобів індивідуального захисту.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Samsung продовжує надавати клієнтську підтримку в УкраїніSamsung продовжує надавати клієнтську підтримку в Україні18:41 18.04.2022

    Компанія Samsung Electronics працює на ринку України з 1996 року. Протягом цього часу Samsung доклала всіх зусиль, щоб забезпечувати українських користувачів передовими технологіями та надавати їм всю необхідну підтримку – від консультацій під час придбання до гарантійного та постгарантійного обслуговування техніки.

  • АШАН Україна відновив популярну онлайн-послугу у партнерстві з Новою ПоштоюАШАН Україна відновив популярну онлайн-послугу у партнерстві з Новою Поштою20:33 17.04.2022

    Гіпермаркети АШАН Україна продовжують активно працювати в Україні. Мережа також закуповує за кордоном продукти, яких на даний момент немає в Україні та надає можливість створювати онлайн-замовлення товарів. Доставку здійснює “Нова Пошта”.

  • Как мы знакомимся с азартными играми? Личный опытКак мы знакомимся с азартными играми? Личный опыт21:58 16.04.2022

    Возможно, не все замечали, но азартные игры, включая карточные, попадаются нам на глаза с самых ранних лет. В этой статье решил вспомнить, где именно они встретились, как повлияли на личное отношение к этому «спорту», а может быть правильнее сказать развлечению.