Правила вибору умивальника для ванної

09:06, 21.07.2021

Умивальник є дуже важливою складовою частиною ванної кімнати. Проте їх є величезна кількість і важливо правильно підібрати такий прилад для свого дому, щоб потім він служив довгі роки. Отож, на що звернути увагу при виборі розберемось у цій статті.

Крок 1. Тип установки умивальника

Умивальник вибирається, як і ванна Cersanit залежно від того, який тип установки сантехніки ви плануєте робити. Розрізняють декілька видів умивальників за цією ознакою:

  • підвісні - такі умивальники прикріплюють на стіну і зазвичай місце під ними відходить на зберігання інших речей. Потрібно ставити сифон для відводу води, а також оцінити витримку стіни для такого навантаження;

  • п’єдестал - ще його називають “тюльпан”. Чаша раковини знизу підтримується на спеціальній підставці, яка служить опорою, але цей варіант не дуже практичний, оскільки вільного місця під умивальником фактично немає і там нічого не поставиш;

  • врізний - останні декілька років цей тип набирає популярності за рахунок зручності і красивого вигляду. Чаша тут вбудована в тумбу або стільницю, а сифон захований всередині;

  • накладний вид - відрізняється від попереднього виду тим, що раковина ніби стоїть на тумбочці, просто під нею вниз у тумбу є виріз для відводу води.

Крок 2. Матеріал виготовлення умивальника

Наступне, що є важливим, коли ви обираєте умивальники cersanit, це матеріал виготовлення виробу. На даний момент найпопулярнішими є:

  • кераміка - звичний і досить стійкий матеріал, який служить довгі роки та легко очищається;

  • фаянс - трохи дешевший варіант, але по міцності та інших параметрах трохи програє кераміці;

  • скло - нечасто обирають такий варіант, хоча насправді матеріал досить міцний, бо скло використовують ударостійке. Просто дорогий варіант і складний у використанні та відмиванні;

  • камінь - теж більш ефектний матеріал і тому дорожчий, а ще надміцний і довговічний.

Крок 3. Форма умивальника

По зручності кожен обирає свою форму виробу, найпоширеніші з них:

  • квадратні - виглядають стильно та можуть використовуватись при будь-якому типі установки;

  • круглі або овальні - зручніші при очищенні, але не завжди можна прикріпити впритул до стіни (тільки напівкола);

  • трикутні - чудовий варіант для ванної невеликого розміру для розміщення у кутку;

  • нестандартні - виготовлені на замовлення або просто цікавої форми.

Крок 4. Розмір умивальника

Звичайно, це дуже індивідуальний показник і тут все залежить від розміру вашої ванної кімнати. Але найоптимальнішою вважається ширина умивальника приблизно до 70 сантиметрів. Якщо розмір менший, то може бути незручним у користуванні. Глибина виробу краще, щоб була не менше 20 сантиметрів.

Придбати умивальники та інші сантехнічні вироби високої якості краще за все у перевіреного виробника. Таким є фірма Cersanit, яка займається своєю справою давно і має 11 заводів по виготовленню продукції. Також варто зазначити, що доставка товарів цього бренду відбувається по всій Європі і за її межами.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини