Правильно вибираємо побутову техніку для дому: холодильник, праска та мультиварка

20:17, 28.03.2016

Як же правильно вибрати побутову техніку для дому?

Холодильник

При купівлі холодильника перш за все, з оглядкою на статистику, потрібно дивитись на розміри. Однокамерні, двокамерні и т.д. – це кожен вибирає на свій розсуд, опираюсь на інформацію про те, куди в подальшому буде встановлена дана побутова техніка. Далі – ціна. Як завжди буває, є дорогі холодильники і дешеві. Ще один варіант – середня ціна. Саме такий варіант люди вибирають найчастіше.

Логічним було б вважати, що холодильники мають багато додаткових функцій. Ось деякі з них: автоматичне розмороження, режим суперохолодження, управління холодильником. Є такі моделі, в яких працює інтернет.



Euro-technika.com.ua - Інтернет-магазин побутової техніки

Так як все-таки обрати холодильник?

Спочатку визначаємось з дизайном: внутрішнім та зовнішнім. Зовнішній – це ручки, двері, колір і малюнок на холодильнику. З внутрішнім складніше – тут варто врахувати кількість поличок, камерність, наявність додаткових контейнерів. І обов'язково подивіться з якого матеріалу виготовлено пристрій.

Мультиварка

Чим корисна дана річ? А тим, що поклали в неї продукти, вибрали функцію і все – вона варить! Але треба вміти обрати якісну мультиварку. Таку, щоб і функції були корисні, і дизайн красивий, і щоб у всьому одразу була ідеальна. Спочатку, як завжди, оцінюємо зовнішність.

Зазвичай ця техніка буває білого кольору, сіра або чорна. З малюнками чи без них. Потім звертаємо увагу на зовнішню чашу. Оцінюємо об’єм. Зазвичай він від одного до трьох літрів. Саме такої вистачить на невелику сім'ю з трьох-чотирьох чоловік. Для більшої родини краще обрати мультиварку ємністю 4-6 літрів. Авжеж, у більш дорогої мультиварки більше функцій ніж у дешевшої. Але тут головне, щоб були найбільш популярні: суп, варіння на пару, плов, молочна каша, борщ та парочку інших.

Праска

Практично кожного дня нам потрібно щось попрасувати. Собі, дітям, коханій людині. І погодьтесь, якщо з праскою щось трапилось, то вся сім'я потрапляє в дуже хорошу ситуацію. Саме тому потрібно купувати надійну праску з хорошим набором функцій.

В магазині, при виборі праски обов'язково звертайте увагу на дрібні деталі, перевіряйте як вони тримаються на пристрої. Також звертайте увагу на підошву праски. На сьогодні доволі популярними є пристрої з нержавіючої сталі. Вони добре ковзають по тканинам, а до того ж їх легко чистити.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Выбор сервисного центра по ремонту цифровой техникиВыбор сервисного центра по ремонту цифровой техники11:32 25.03.2016

    Ремонт цифровой технике требуется, как правило, неожиданно. Зачастую ноутбук не включается в самый неподходящий момент. И хорошо, если у вас уже есть в контактах номер телефона проверенного сервисного центра.

  • Аксессуары SVEN 2016 года для владельцев смартфоновАксессуары SVEN 2016 года для владельцев смартфонов18:59 24.03.2016

    Компания SVEN отлично подготовилась к 2016 году и в каждом из сегментов, в которых она представлена на рынке, и показала немалое количество аксессуаров. Мы же рассмотрим только те, которые будут полезны владельцам смартфонов.

  • Приложения для Android: магазин автозапчастей в смартфонеПриложения для Android: магазин автозапчастей в смартфоне14:42 24.03.2016

    У автомобилиста все должно быть под рукой. И руль, и рычаг коробки передач, и удобное место, где должен лежать или висеть смартфон. В общем, организация рабочего пространства – это важно. Не менее ценно – оптимизировать свою работу с поиском запчастей для своего железного коня.


купить телефон в Одесі, Україна