Представлений смартфон Vertu Metavertu: 18 ГБ ОЗУ та 1 ТБ флеш-пам'яті

22:30, 26.10.2022

Бренд смартфонів класу люкс Vertu представив смартфон Metavertu з технологіями Web3, який має звичні флагманські характеристики, «захищений чіп» для дій користувача в блокчейні та оздоблення преміум-класу.

Vertu робить ставку на криптовалютних мільйонерів, які хочуть, щоб смартфони відображали їхній спосіб життя та статус. Британський бренд стверджує, що телефон має «зашифрований метапростір» і «чіп конфіденційності A5», необхідний для захисту NFT, які смартфон може створити з будь-якої фотографії зі своєю камерою.

Metavertu також отримав свій власний гаманець Value та сервіс обміну повідомленнями Vtalk зі наскрізним шифруванням. Подробиць про операційну систему немає. Смартфон побудований на базі Snapdragon 8 Gen 1 і пропонує AMOLED-дисплей діагоналлю 6,7 дюйми FHD+. За офіційною заявою, він отримав 64-мегапіксельну камеру з 35-мм об'єктивом, підтримку 55-ватної зарядки та акумулятор ємністю 4600 мАг.

Vertu зробила свій новий пристрій набагато унікальнішим завдяки вибору опцій задньої панелі. Вони виконані у фірмовому стилі бренду та варіюються від «вуглецевого волокна» до «шкіри гімалайського алігатора». Старша версія, з 18 ГБ ОЗУ та 1 ТБ флеш-пам'яті, також оздоблена 18-каратним золотом та діамантами.

Ціна складає від 3600 до 41500 доларів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна