Представлено DJI Air 3: дві камери 4K, здатні знімати одночасно

21:58, 25.07.2023

Компанія DJI представила офіційно свій новий дрон. DJI Air 3 отримав низку цікавих нових функцій, але головне поліпшення - це система з двома камерами, яка стала популярною особливістю Mavic 3 Pro.

Сенсори камер ідентичні і мають однакові можливості, тому знятий матеріал буде природним чином збігатися, але вони розрізняються фокусною відстанню і діафрагмою об'єктивів.

Кожна камера оснащена 1/1,3-дюймовим датчиком CMOS. Підтримується зйомка відео 4K на швидкості 60 кадрів на секунду з HDR або 4K при 100 к/с без HDR, а також фотографії на 48 Мп. Одна з камер отримала ширококутний об'єктив із фокусною відстанню 24 мм (у 35-мм екв.), з діафрагмою F1,7, друга - телеоб'єктив на 70 мм і F2,8.

DJI додала новий режим зйомки двома камерами одночасно - вертикальне відео 2,7K з телеоб'єктивом і друге відео з ширококутним об'єктивом. Зазначається, що таким відео можна поділитися в різних соцмережах і платформах, орієнтованих на різні формати відео.

Від одного заряду акумулятора дрон здатний пролетіти 46 хвилин, що помітно більше результатів попередників. Крім того, пристрій здатний передавати відео високої чіткості (1080p при 60 к/с) на відстані до 20 км. Також уперше в серії DJI Air 3 отримав систему розпізнавання перешкод у всіх напрямках, яка досі використовувалася тільки в DJI Mavic 3.

Новий DJI Air 3 вже можна купити, ціна стартує від 1099 доларів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Samsung начала разработку умного кольца Galaxy RingSamsung начала разработку умного кольца Galaxy Ring23:27 20.07.2023

    Samsung приступила к разработке нового умного устройства, которое будет выполнено в формате кольца на палец. В гаджете под названием Galaxy Ring будут использоваться компоненты японской компании Meiko, сообщает корейский ресурс TheElec.

  • Как выбрать шредер для документов? Почему Kobra!Как выбрать шредер для документов? Почему Kobra!18:50 19.07.2023

    Шредер — это дробилка бумаги, без которой нарушается один из элементов безопасности при работе с документами в «серьезных» компаниях. Уничтожитель бумаги обязан быть в любой компании, работающей с конфиденциальной информацией.

  • Нові дрони DJI показали наживоНові дрони DJI показали наживо22:15 17.07.2023

    Перші фотографії нового дрона DJI Mini 4 Pro опублікувало видання iTHome, вказавши, що спочатку вони з'явилися на китайському ресурсі Kanzhaji, який пише про безпілотники.


купить телефон в Одесі, Україна