Представлено смарт-годинник Amazfit Balance: AMOLED, SpO2, GPS, NFC і понад 150 режимів

11:46, 03.09.2023

Компанія Huami, контрактний виробник фітнес-браслетів Xiaomi Mi Band, представила новий розумний годинник під власною маркою Amazfit. Новинка отримала назву Amazfit Balance і вже доступна для замовлення в низці регіонів, включно з Європою.

Amazfit Balance не можна назвати дешевою пропозицією. Годинник можна купити за ціною 250 євро або 250 фунтів стерлінгів, залежно від регіону.

Як зазначає виробник, Amazfit Balance навчилися аналізувати склад тіла, що раніше було ексклюзивом у лінійки Galaxy Watch виробництва Samsung. Таким чином, Amazfit Balance можуть оцінити кісткову і м'язову масу, частку жиру і процентний вміст води. Усе це поєднується з показниками серцевого ритму, температури і насиченості крові киснем (SpO2).

Годинник на 46 мм з алюмінієвою рамкою оснащується 1,5-дюймовим AMOLED-дисплеєм роздільною здатністю 480 x 480 пікселів, GPS, NFC, акумулятором ємністю 475 мАг.  Час автономної роботи становить 14 днів при "нормальному" використанні та 25 днів в економічному режимі.

Amazfit попередньо встановлює понад 150 спортивних режимів і 200 циферблатів, унаслідок чого на Balance залишається всього 2,2 ГБ пам'яті для зберігання музики та інших файлів. Передбачено захист від води (5ATM), підтримка Wi-Fi і Bluetooth 5.0.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна