Представлено смартфон Sony Xperia 1 IV з безперервним оптичним зумом та ємкою батареєю

11:56, 11.05.2022

Сьогодні компанія Sony представила флагманський смартфон Sony Xperia 1 IV, який отримав телеоб'єктив, що пропонує безперервне оптичне збільшення завдяки новій камері. Новий діапазон становить від 85 мм до 125 мм, що забезпечує 3,5-5-кратне оптичне збільшення.

Всі три датчики зображення зберегли роздільну здатність 12 Мп. Основна камера оснащена сенсором оптичного формату 1/1,7 дюйма та 24-мм об'єктивом із оптичною стабілізацією зображення. Надширококутна камера має сенсор оптичного формату 1/2,5 дюйма з об'єктивом 16 мм з автофокусом. Телеоб'єктив отримав датчик оптичного формату 1/3,5 дюйма, з оптичною стабілізацією зображення та автофокусування. Збоку розташована двоступінчаста кнопка спуску затвора.

Всі три камери мають однаковий набір функцій, включаючи запис 4K відео з частотою 120 кадрів в секунду. Всі вони пропонують автофокусування по очах, а також відстеження об'єктів у реальному часі та автофокус. Цього року він також оновив селфі-камеру, встановивши 12-мегапіксельний сенсор ExmorRS оптичного формату 1/2,9 дюйма. Він дозволяє записувати 4K-відео з HDR за 30 к/с. Але автофокус все ще немає.

Смартфон отримав 6,5-дюймовий 4K AMOLED-дисплей, який став на 50% яскравішим, ніж у попередника. Він підтримує частоту оновлення 120 Гц. Смартфон побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 8 Gen 1, він отримав 12 ГБ ОЗУ та 256 ГБ флеш-пам'яті. Є слот microSD. Телефон працює на чистому Android 12.

Ємність акумулятора збільшена на 500 мАг до 5000 мАг. Телефон підтримує швидке заряджання потужністю 30 Вт, що дозволяє зарядити його до 50% за півгодини. Цього року зарядного пристрою у комплекті не буде. Sony також подбала про те, щоб упаковка не містила пластику.

Смартфон зберіг роз'єм 3,5 мм, крім того, драйвери стереодинаміків були покращені та звучать на 10% голосніше, при цьому забезпечують на 20-50% більше басів. Це один із перших телефонів, що підтримують нову технологію Bluetooth LE Audio, а також звичайний LDAC. Телефон покритий склом Gorilla Glass Victus спереду та ззаду. Пристрій відповідає ступеню захисту IP68.

Як і у випадку з Xperia Pro та Pro-I, ви можете транслювати контент у прямому ефірі за допомогою камер телефону або передавати відео з камери Sony Alpha та надсилати його через 5G. Sony уклала угоду з YouTube, щоб ви могли створити новий канал і відразу почати трансляцію (зазвичай для цього вам потрібно 1000 підписників та підтверджений обліковий запис).

Sony Xperia 1 IV коштуватиме 1400 євро або 1330 фунтів стерлінгів у Європі.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна